skylake 27.07.2018 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 Na wstępie witam serdecznie wszystkich Forumowiczy. Stoję przed trudnym wyborem projektu domu. Póki co najbardziej odpowiednim do potrzeb mojej rodziny wydaje się projekt Dom w lukrecji (G) ver. 2 z pracowni Archon. Szukam osób, które budowały dom wg wspomnianego projektu. Chciałbym przede wszystkim uzyskać więcej informacji na temat kosztów budowy. Może ktoś posiada kosztorys tego projektu? Będę wdzięczny za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.07.2018 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 tu masz wątek o podstawowej wersji:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?57749-projekt-DOM-W-LUKRECJI-pracownia-ARCHON&highlight=lukrecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skylake 27.07.2018 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 Tak wiem, przeglądałem już ten wątek ale dotyczy on innej wersji projektu.Chciałbym uzyskać więcej informacji na temat projektu lukrecji z garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.07.2018 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 nikt na forum nie wspominał o budowaniu tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skylake 27.07.2018 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 Dlatego też pytam, może jednak znajdzie się ktoś, kto wykorzystał ten konkretny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts