mslocinski 29.07.2018 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Cześć, zastanawiam się czy istnieje jakaś metoda / produkt pozwalający na całkowite ukrycie i zabudowanie sprzętów RTV w szafce (tuner tv, amplituner, konsola, odtwarzacz, ...). Wiem że sprzęt jest coraz ładniejszy ale mimo wszystko nie chciałbym aby był cały czas na widoku, a jednocześnie dało się sterować wszystkim przy pomocy pilota. Czy macie jakieś metody / rozwiązania co można zrobić? pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 29.07.2018 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 zamontować drzwiczki z ciemnego szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mslocinski 29.07.2018 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Właśnie znalazłem jeszcze taki fajny sprzęcik: https://sewelldirect.com/blastir-pro-ir-emitter-and-receiver-kit-by-sewell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 30.07.2018 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Jeśli się da, wpiąć wszystko i sterować za pomocą wifi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 30.07.2018 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Tylko ten pilot od dekodera... Hm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 30.07.2018 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Problemem jest też temperatura. Mam w zamkniętej szafce konsolę PS3 i w trakcie użytkowania bardzo się grzeje - niestety trzeba otwierać drzwiczki. Z amplitunerem będzie podobnie. Reszta sprzetu powinna dźwignąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mslocinski 30.07.2018 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 doszedłem do wniosku że chyba zamykanie amplitunera nie jest najlepszym pomysłem ponieważ fajnie czasami widzieć wyświetlacz (źródło, głośnośc, itp) - więc może zabuduję tylko część "dupereli" a amplituner i ewentualnie coś jeszcze zostawię z otwartym frontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.07.2018 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 (edytowane) Problemem jest też temperatura. Mam w zamkniętej szafce konsolę PS3 i w trakcie użytkowania bardzo się grzeje - niestety trzeba otwierać drzwiczki. Z amplitunerem będzie podobnie. Reszta sprzetu powinna dźwignąć. Z tyłu szafki otwory fi 20mm , szyba z frontu odsunięta przed lico szafki też z 15 -20mm, przecież blat szafki zawsze nieco wystaje do przodu i na boki. Przed amplitunerem szyba np. przeźroczysta. Edytowane 30 Lipca 2018 przez Bertha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts