AgulciA83 31.07.2018 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Witam. Czy komuś zostały płytki Polcolorit loft silver 300x600 Gres. Musiałam zerwać bo wyrywaliśmy futryny i teraz nam brakuje 4 szt. Oczywiście odkupie. Jedyny minus, że w sklepach ich już nie ma i nie produkują, a nie chce innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 31.07.2018 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Porozmawiaj z wzorcownią w w/w zakładzie. Swego czasu robili różne cuda na zamówienie, może tędy droga? Cena może byc indywidualna lecz zachcianki zawsze kosztuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zwibel 01.08.2018 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Polcolorit ogólnie chyba się pozamiatał, przejął to ktoś inny, i wszystko co było na placu wywieźli. Znalazłem plac gdzie jest około 2-3 hektarów zastawionych płytkami z tej firmy. Jest tam praktycznie wszystko. Tylko trzeba spędzić cały dzień żeby coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.08.2018 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Wszystko kupili Włosi powiązani kapitałowo z Amerykanami. Zakład produkuje to samo, wymieniali tylko maszyny, ludzie są ci sami - wiedzą co robią. Trochę produkcji jest zmagazynowane w starym zakładzie przy DK3, reszta zmagazynowana w nowym zakładzie przy stacji kolejowej i tam idzie produkcja na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgulciA83 01.08.2018 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 No dobra kupili ale płytek nigdzie w sklepach nie ma a serio 4 szt potrzebne. Jak pomyśle że mam się ich pozbyć to mnie trafia. Może jednak komuś się uchowały zapasy i będę mogła odkupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts