Nikolaszka 01.08.2018 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Witam serdecznie, Założyłam ten temat z racji tego, że w Internecie nigdzie nie mogę znaleźć realizacji ani opinii na temat tego projektu. Czy ktoś z Was posiada, zna ten projekt? Być może kryje się on jeszcze pod inną nazwą lub jest po prostu nowy? Czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 02.08.2018 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Bardzo małe pokoje i inne pomieszczenia. Proponuje w obecnym miejscu zamieszkania wymierzyć pokoje .Pokój 7 m2, to klitka, nic tam nie wejdzie a jak wejdzie to na ściskNie znam Waszych wymagań, bo może macie liczną rodzinę i małą działkę, ale przemyślcie czy parterówka nie była by bardziej rozsądna.\Przynajmniej można by było zaoszczędzić kilka metrów na schody i korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2018 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Mnie dziwi to, że sypialnie na parterze zrobiono od frontu a nie od ogrodu. Za to kotłownia dostała reprezentacyjną miejscówkę przy tarasie, od ogrodu?A gdyby zamienić miejscami, to by było przejście wiatrołap-garaż z ominięciem części mieszkalnej domu. Bardzo wyeksponowane wejście do łazienki na parterze. Jeśli wejście do domu jest od północy, to sypialnie dzieci będą niedoświetlone pół roku. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts