Reever 06.08.2018 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Witam, Moje doświadczenie z ogrzewaniem jest bardzo znikome, więc pozwoliłem sobie na umieszczenie postu na forum z nadzieją na pomoc fachowców. Sytuacja wygląda następująco: Posiadam drewniany domek o powierzchni około 110 m2 + poddasze jednak nie jest ono ukończone ( tylko parter ) nie posiadam podłączenia do gazu. Korzystam tylko z energii elektrycznej. Na dzień dzisiejszy jedynym źródłem ogrzewania jest kominek i elektryczne ogrzewanie wody. Po ślubie w październiku planuję się wprowadzić. Nie chcę inwestować zbyt dużych pieniędzy ponieważ będzie to tylko lokum tymczasowe jednak chciałbym, aby jako taki komfort był zachowany. Co możecie poradzić ?? POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 06.08.2018 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Ozc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 06.08.2018 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Grzejniki elektryczne tylko dobierz moc- tani sprzęt i wystarczy powiesić na ścianie i włożyć do gniazdka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 12.08.2018 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 I klimatyzator jako pompa ciepła do taniego grzania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazi07 23.08.2018 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 pomyśl o pompie ciepła. Ekologiczne rozwiązanie na które można dostać dofinansowanie (zależy od gminy i ich funduszy) Jest mega wygodna podczas użytkowania bo nic się nie spala więc nie trzeba się martwić zakupem opału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts