Duzy_Piotr 08.08.2018 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Na stronach projektantów jest mnóstwo projektów bliźniaków na wąskie działki. Jednak działka może być wąska na dwa sposoby (albo raczej na wąskiej działce można chcieć postawić bliźniaka w drugą stronę). Miałem działkę 16x80m. Podzieliłem ją na dwie działki 16x40m i chce na nich wybudować bliźniaka. Nigdzie nie mogę znaleźć takiego projektu. Może ktoś się spotkał z takim jamnikowatym bliźniakiem? Byłbym wdzięczny za linka.Pozdrawiam Duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2018 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Może nie szukaj bliźniaka sensu stricte a domu na płytką działkę z jedną ścianą bez okien? Coś w tym kierunku: I domy ustawisz połączone garażami? Przykłady łączenia: W dodatku bliźniaki nie muszą być identyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts