puatki 10.08.2018 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Cześć, Zastanawiam się nad dwoma mieszkaniami w nowym budownictwie i nie wiem na które się zdecydować ze względu na oświetlenie. W obu pokojach salon oświetlony jest ze wschodu (duże, nowoczesne okna i balkon). Różnica jest taka, że jedno mieszkanie doświetlone jest dodatkowo z południa (i pozostałe pokoje wychodzą na południe), natomiast drugie mieszkanie - od północy. Które będzie lepsze? Poniżej zamieszczam linki do plików PDF. https://www.novevillove.pl/wp-content/uploads/karty-mieszkan/C/C_2/C.2.1.pdf https://www.novevillove.pl/wp-content/uploads/karty-mieszkan/C/C_2/C.2.2.pdf PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 11.08.2018 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2018 Polecam od północy . Mieszkanie wbrew pozorom wcale nie jest ciemne, co wiele osób zarzuca takiej stronie. A za to od ciepłej wiosny do jesieni docenisz brak sauny w mieszkaniu. No chyba, że jesteś ciepłolubny i nie przeszkadza ci słońce grzejące prosto w okna, to bierz południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kornelo 12.08.2018 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 U mnie fajnie się sprawdza wschód. Lubię, gdy rano budzi mnie Słońce, lekko rozgrzewa i motywuje do działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2018 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Zdecydowanie mieszkanie na południe - ma lepszy układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikrona 23.08.2018 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 W południowym mieszkaniu może być trochę więcej światła, ale znów może też być też cieplej, zwłaszcza w czasie takich upałów. Mi osobiście trochę bardziej podoba się to południowe, ale wiem, ze ta strona potrafi być trochę uciążliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts