Polamanola 13.08.2018 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam po połaczeniu 2 pokoi mamy do zagospodarowania dośc spore wnetrze. Ma to być pokoj 9 latki. Jak funkcjonalnie zagoslodarowac ten pokoj zeby znalazła sie w nim szafa na ubrania miejsce do spania, biurko i kącik do spotkanńz przyjaciołkami. Moze ktoś ma jakiś pomysł? Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez Polamanola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polamanola 14.08.2018 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Nikt nie ma pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2018 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Można ten pokój podzielić na sypialnie (z łóżkiem i szafami) i bawialnię (z biureczkiem, szafkami na zabawki, TV, i fotelikami). oczywiście to nie musi być podział ścianą a jedynie funkcjonalny ewentualnie za pomocą ażurowego regału. Część bawialnianą zrobiłabym w miejscu, gdzie jest większe okno. Do szczegółów potrzebowałabym obrazka na którym cokolwiek widać. inspiracja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polamanola 21.08.2018 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Można ten pokój podzielić na sypialnie (z łóżkiem i szafami) i bawialnię (z biureczkiem, szafkami na zabawki, TV, i fotelikami). oczywiście to nie musi być podział ścianą a jedynie funkcjonalny ewentualnie za pomocą ażurowego regału. Część bawialnianą zrobiłabym w miejscu, gdzie jest większe okno. Do szczegółów potrzebowałabym obrazka na którym cokolwiek widać. inspiracja: Chciałabym właśnie podzielić ten pokój szafa lub regałem. Pomiędzy oknami ma być tv i dobrze by było żeby można było go oglądać zarówno z części do zabawy jak i z łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.08.2018 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 przykład: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polamanola 22.08.2018 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2018 przykład: Ok choć chciałabym zeby łóżko nie było az tak widoczne zaraz po wejściu do pokoju. A czy układ taki jak ten sprawdziłby się np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.08.2018 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2018 Nie podoba mi się układ, w którym na wejściu stoi telewizor.Chciałam też lepiej doświetloną część wykorzystać na miejsce zabawy i nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 22.08.2018 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2018 A może tak jak zaproponowała Elfir z małą poprawką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 06.09.2018 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Proponuję wydzielić strefę spania ażurowym regałem. Te różowe kwadraty to fotele. Istotną sprawą będzie dobór kolorów, tu można poczytać o psychologii kolorów: https://www.sniezka.pl/dobor-koloru/psychologia-koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol112 19.09.2018 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 A może łóżko piętrowe - u góry łóżko, a niżej biurko. Bardzo funkcjonalne rozwiązanie według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts