seler2 26.10.2018 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Szalunek zewnętrzny jest odcinany po związaniu betonu i pójdzie na docieplenie poddasza. Wlasnie o to mi chodziło. Szalunek tracony z xpsa wydawał mi się pewną "finansową ekstrawagancją" Swoją drogą ja synthosem dociepliłem drewniane stropy poziome, od spodu belek przybilem 3cm synthosa dzięki czemu od góry mogłem wygodnie układać wełnę i osb zamiast bawić się w dwie warstwy wełny na sznurkach. Szczelnie, komforowo i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzeGo 12.04.2020 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Zachęcony przykładem Szanownych Koleżanek i Kolegów postanowiłem założyć swój dziennik.] Witaj Masz gdzieś jeszcze te zdjęcia? Niestety już ich nie widać, a chętnie bym spojrzał, bo jestem na etapie myślenia nad budową/remontem domu. W Szwecji, oczywiście. Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts