marcinek2089 18.08.2018 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2018 Witam, mam do zabudowy w domku letniskowym sciankę kuchenną i prosil bym o pomoc gdyż jest sporo do upchania. dodam że foto podglądowe lecz w realu tak to wyglada Chodzi mi głównie czy ten roztaw czy przeniesc piecyk gazowy i lodowkę na drugą strone przy kuchence gazowej. druga sprawa czy wrazie kontroli nikt się nie pedzie czepial ze piecyk gazowy znajduje sie obik lodowki gdyz szperalem po przepisach to tylko wymagja 220cm wysokosci i 8m2 gdzie te wymogi mam spelnione. Proszę o waszą pomoć i opinię na temat tego roztawu i ew przepisow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinek2089 19.08.2018 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 nikt nie doradzi podpowie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2018 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 przeniosę tutaj, bo w sumie pytanie bardziej dotyczy wymagań technicznych kotła niż wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts