cahala 19.08.2018 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Dzien dobry, czy ktos moglby mi pomoc? Planuje remont mieszkania, 50m2, w tym momencie 3 pokoje, lazienka i kuchnia. Chcialabym przeniesc kuchnie do pokoju po drugiej stronie lazienki, wyburzyc sciane pomiedzy pokojami i zrobic w ich miejsce salon z aneksem. W miejsce kuchni chcialabym zrobic sypialnie, a pokoj zaraz obok przedpokoju zostawic. Jak ustawic aneks, stol i kanape - na scianie na dole projektu jest okno i drugie okno z drzwiami balkonowymi? Fajnie jakby znalazl sie tam tez kacik na miejsce do pracy (laptop), w sypialni (teraz kuchnia) potrzebuje zmiescic szafe, o ile to w ogole mozliwe. Druga opcja to zostawienie kuchni tam, gdzie jest i wyburzenie sciany miedzy kuchnia a pokojem i tam zrobienie malego salonu - nie bedzie za maly? Bede wdzieczna za kazda podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.08.2018 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2018 Rozjeżdżają mi się drastycznie wymiary na tym szkicu. I to o 50 cm, wiec sporo. Dlatego naniosłam zmiany na niedokładny plan, do zweryfikowania: szafka RTV z ażurową ścianką (lub regałem) od strony drzwi wejściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts