wodzirej 20.08.2018 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Witam z moim remontem jestem na etapie przygotowania pod wylewki mam dylemat więc proszę o jakieś rady w tym momencie na podłodze jest parkiet dębowy lakierowany 3cm ma co prawda 30lat ale jest w dobrym stanie , pod nim jest smoła i papa i strop kiedyś jak ojciec stawiał ten dom po prostu po zalaniu stropu odrazu położyli parkiet Pytanie jak będzie korzystniej zostawić parkiet i na niego dać styropian 3cm czyli łącznie 6cm i na to 4-5 cm wylewki ?? czy lepiej zerwać parkiet dać styropian 5 cm i na niego wylewkę 5cm ??? a może dać wylewkę bezpośrednio na parkiet 5cm ?? czy to też będzie prawidłowe ? dodam że nie zależy mi na izolacji termicznej bo zarówno parter jak i piętro są użytkowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.08.2018 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Nie dawać styropianu ani wylewki - wycyklinować, zaolejować i się cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 25.08.2018 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Nie dawać styropianu ani wylewki - wycyklinować, zaolejować i się cieszyć. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodzirej 27.08.2018 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Witam , Panowie , no niestety nie mogę tego parkietu wykorzystać ponownie ponieważ instalacje c.o i wod-kan. są wcięte w ten parkiet chciałem go urzyć poprostu jako wypełniacza 3cm na pow. 100m2 jednak kawałek pola . chciałem dać ten parkiet 3 cm do tego 3 cm styropian i na to 5cm wylewki czy może zerwać parkiet dać 5cm styropianu i 5 wylewki ??? proszę o podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts