dzikusisko 21.08.2018 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Witam. Tak jak w temacie. Posadzka mi pod oknem tarasowym tak mi się wygrzała od słońca że urosła prawie 5mm :/ Moja wina, nie zadbałem o to, nie przykryłem jej folią budowlaną jak mi radzono, dałem ciała teraz mam problem bo miało być 18 mm a mam tylko 13mm do progu okna HST... Czy frezarką do betonu można to ogarnąć?? Pytam, chociaż przeczuwam że dałem plamę po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 21.08.2018 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 tutaj masz odpowiedzi na to samo pytanie https://forum.muratordom.pl/showthread.php?348801-k%C5%82adzenie-p%C5%82ytek-w-nieogrzewanym-domu-po-wylewcetemat tez jest Twojego autorstwa. Tak da się sfrezować, nawet całość, tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikusisko 22.08.2018 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2018 ok, chodzi o to że jestem panikarz i mam czekać cierpliwie na ustabilizowanie się posadzki tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 22.08.2018 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2018 ok, chodzi o to że jestem panikarz i mam czekać cierpliwie na ustabilizowanie się posadzki tak? Jak po wygrzewaniu sie nie ułoży, to wtedy trzeba bedzie szukać rozwiazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 25.08.2018 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 ok, chodzi o to że jestem panikarz i mam czekać cierpliwie na ustabilizowanie się posadzki tak? panikarz i niecierpliwy... Podniosła się bo wysycha. Warstwa wierzchnia wysycha najpierw, potem coraz głębiej, aż warstwa dolna osiągnie ten sam stan wartości wilgoci resztkowej, jaki ma powierzchnia. Posadzka wysycha od góry w dół, para wodna przemieszcza się od dołu (zimniej) do góry (cieplej)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts