jolcia2000 24.08.2018 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Witam Wszystkich! Niedawno kupilismy domek stan surowy ostwary (projekt domu Atos). Problem polega na tym ze kuchnia w tym domku jest dosc mala i waska (wedlug planu) dlatego chcialam sie Was poradzic czy macie jakies pomysly jak ja przerobic zeby to wszystko jakos w miare wygladalo. Moj plan zalaczam przy poscie jednak bylabym wdzieczna gdyby ktos spojrzal na to z innej strony i zasugerowal inne/moze lepsze zmiany. Na zdjeciach przedstawilam w jakim stanie domek jest obecnie, jak powinien wygladac wedlug planu i jaka jest moja propozycja. Jesli macie jakies inne to czekam na pomysly;) zalezy mi na nastepujacych rzeczach: -kuchnia ma byc polaczona z salonem, -chcialabym cos w rodzaju malej wyspy kuchennej, -Lazienka musi byc troszke wieksza zeby weszla pralka i prysznic NFIG]417863[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.08.2018 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 masz dowolność w umiejscowieniu odpływów wod-kan?Masz sporą przestrzeń samej klatki schodowej. Może ją zabudować? Zrobić pralnię lub duża spiżarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 25.08.2018 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia2000 25.08.2018 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Mam taka mozliwosc jadnak tam gdzie klatka schodowa jest wejscie do pokoju (zamiast garazu) i musza wejsc schody wiec raczej nie ma mozliwosci dodac tam jeszcze jednego malego pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia2000 25.08.2018 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Wow fajne rozwiazanie jednakze ta krotka sciana ktora oddziela salon od kuchni (pomiedzy przejsciami) jest sciana nosna wiec nie mozemy jej ruszac. Niestety mamy strop teriva wiec odpadaja wszelkie przenoszenia istniejacych scian.Ale pomysl bardzo mi sie podoba;)dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2018 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 no to zmień położenie barku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 25.08.2018 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolcia2000 25.08.2018 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 bardzo mnie zainspirowaliscie;) na chwile obecna zaprojektowalam cos takiego;) ten barek (u mnie otwor w scianie pomiedzy kuchnia a salonem) to swietny pomysl;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts