LANA44 28.08.2018 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Chciałabym zasięgnąć opinii. Mamy szambo , które z racji podłączenia do kanalizacji miejskiej jest nieużywane. Moje pytanie jest takie czy jest sens pozostawienia szamba i położenia kostki brukowej na nim? Osobiście byłam za zasypianiem i likwidacja szamba ale niektóre osoby mi odradzają. Jakie macie zdanie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 28.08.2018 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 Duże szambo można użyć do gromadzenia deszczówki, aby miała gdzie splynąć. Raczej bez możliwości podlewania ogrodu. Jeśli deszczówka jest zagospodarowana to oczywoście zasypać, zanim ktoś wpadnie i będzie nieszczęście. Nawet w suchym, nieużywanym mogą byc gazy trujące i lepiej nie ryzykować. Jedną komorę u siebie zasypałem gruzem z remontu, dwie pozostałe czekaja na deszczówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts