ziele1985 02.09.2018 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2018 (edytowane) Instalacje jeszcze nie położone a ściany na piętrze nie wybudowane. Może ma ktoś inny lepszy pomysł na układ pomieszczeń? Parter będzie ok czy raczej kuchnię na ścianę za garażem?. Zastanawiam się nad zrobieniem garderoby na piętrze i dwóch łazienek (jedna dla dużej sypialni). Ew. prysznic i wanna w łazience na piętrze. Pralka będzie w kuchni na parterze. Edytowane 2 Września 2018 przez ziele1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.09.2018 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 garaż 2,6 m? Będziecie wysiadać z samochodu przed garażem a potem wpychać do środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziele1985 03.09.2018 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 To i tak więcej niż mam teraz na parkingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.09.2018 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 parking nie ma ścian o które obijesz drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziele1985 03.09.2018 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Faktycznie masz racje że ten garaż jest wąski ale nie kupowałem tego domu ze względu na garaż. Obecny mój samochód ma 2 m z lusterkami a bez 1.8m więc wysiądę spokojnie. Drugiego jeszcze nie mam ale zawsze będzie to mniejszy. Mam jeszcze podjazd i miejsce przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 23.09.2018 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2018 A ilu będzie domowników? Pomysł na dodatkową łazienkę zawsze jest dobrym pomysłem, podobnie jak na garderoby, ale przenoszenie pralki na parter radzimy przemyśleć. Bieganie góra-dół z brudną-czystą garderobą może uprzykrzyć życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts