adamskyyy 02.09.2018 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Ostatnio zrobiłem remont łazienki(kamienica ze stropem betonowym). Skułem kafle (dwie warstwy) plus kawałek betonu. Podloga jest bardzo nierówna (od 2 do 15 cm różnicy do osiagniecia potrzebnej wysokości posadzki). Czym ja wyrownać? Nie chcę stosować samej wylewki bo raczej nie wylewa sie 15 cm wylewki i wyjdzie drogo. Czy podrownac piachem -》styropian-》beton i na koniec wylewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 02.09.2018 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Pod stropem powierzchnia ogrzewana i cicha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamskyyy 03.09.2018 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Pod stropem mam sąsiadów. Strop jest betonowy. W podłodze nie planuje ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamskyyy 09.09.2018 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Naprawdę nikt? Proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 09.09.2018 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Kup taniej zaprawy betonowej w workach (8-10zł/szt) Wylej tak by zostało z 1 cm do wybranego poziomu.Na to listwy , wypoziomuj przyklejając je np klejem do regipsu. Później na to wylewkę z drobnym ziarnem. Tam, gdzie masz te 15 cm możesz położyć twardy styro ale zostaw min 5cm na beton. Jak dasz radę (kwestia sposobu wypoziomowania) to możesz również tanim betonem na raz wszystko wykończyć. PS - ja listwy zawszy wyciągam na drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamskyyy 09.09.2018 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2018 pięknie dziękuje - zpbacze może uda się ze styropianem a jak nie to zaleje betonem i poprawie wylewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts