Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najbardziej ulubiony zapach.

Wakmen

Recommended Posts

• Odpowiedzi 574
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mój faworyt w to lato

http://www.perfumy.oh.pl/i/p/13369.jpg

Nuta zapachowa:

pomarańcz, grejpfrut, czerwona porzeczka, wodna lilia, herbaciana róża, konwalia, cynamon, piżmo, drzewo cedrowe, drzewo tanaka

Opis:

I Love Love to zapach miłości. Wieloskładnikowa kompozycja o nucie kwiatowej cudownie utrzymuje się na ciele przez kilka godzin.

dla mnie bomba :D

mój faworyt w to lato

http://www.perfumy.oh.pl/i/p/13369.jpg

Nuta zapachowa:

pomarańcz, grejpfrut, czerwona porzeczka, wodna lilia, herbaciana róża, konwalia, cynamon, piżmo, drzewo cedrowe, drzewo tanaka

Opis:

I Love Love to zapach miłości. Wieloskładnikowa kompozycja o nucie kwiatowej cudownie utrzymuje się na ciele przez kilka godzin.

dla mnie bomba :D

Ew-ka :wink: jako ze chyba mamy podobny gust co do perfum - na pewno zwroce na ten zapach uwage przy najblizszej okazji :wink:

ps. choc butelka kojarzy mi sie z szmponem dla dzieci albo plynem do kapieli :roll:

ja wole L'EAU CHEAP AND CHIC ;)

znalazłam i wywącham przy najbliższej okazji :wink:

http://s.alejka.pl/i2/p/28/49/67853ebf5f224_0_n.jpg

Opis:

Nuta pełna zaskakujących miłych sprzeczności. Zapach radosny, pełny optymizmu i werwy, jak i również świeży, elegancki, powabny i lekki.

Nuta zapachowa:

lilia arum, majowa róża, frezja, pomarańcza, agrest , anyż, szara ambra, wetiwer, heliotrop, wodne piżmo

A ja nie mogę się wstrzelić w rynek z ulubionym zapachem. Jak tylko coś mi się spodoba, natychmiast przestają produkować albo sprowadzać do Polski.

Tak było z zapachami Gucciego, Yoshi Yamamoto, Palomą Picasso.

Jakieś fatum!

ja mam taki jeden zapach ktory przestal byc produkowany :( :( :( :( :( (mozliwe ze juz tu pisalam - to sorry jak sie powtarzam :))

nie wiem czemu?????

:o

byl cudowny, dosyc popularny i sie dobrze sprzedawal :-?

Chodzi o Venezie Laury Biagotti

http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/061/Venezia_Laura_Biagiotti__135061.jpg

buuuu :( :cry:

A ja ostatnio wąchałam perfumy Lolity Łępickiej oraz dolce' vita by Dior, tak lubiane przez niektóre forumowiczki. Te pierwsze nie przypadły mi do gustu zupełnie. Te drugie były lepsze, ale to jeszcze nie to co lubię :D

ja jak pierwszy raz powachalam dolce vita to uznalam ze nie dla mnie - za słodkie, jakies takie wlasnie "pudrowe" (bez zadnej cytrusowej nuty - ktor lubie) i odlozylam na polke

Dopiero 2-3 lata pozniej ten zapach mnie dogonil (albo ja jego :wink: :lol: ) i to z taka silo ze jak obuchem bym dostala :)

Tak wiec - nie byla to milosc od 1 wszego wejrzenia ale za to trwala :)

Ostatnio zauwazylam ze mi sie gust zmienia - zawsze na topie byly bardzo świeże zapachy - wlasnie z nutka cytrusow, greyfruta (jak Pampllelune) itp. a ostatnio mnie ciagnie do bardziej pizmowych , cięzeszych ....

Tak z ciekawości - używacie tych różnych zapachów?

Jeden flakonik, zużywam do końca i kupuję coś innego?

czy

Kilka zapachów, które używane są zależnie od nastroju, okazji i czegoś tam jeszcze?

używam różnych w zależności od pory dnia, okazji i NASTROJU

nie wytrzymałabym z jednym :)