Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najbardziej ulubiony zapach.

Wakmen

Recommended Posts

• Odpowiedzi 574
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:( To zupełnie inaczej niż ja.

Jeden zapach, ale kupuję też wszystko co jest (i jeśli jest) dostępne w serii - żel, balsam do ciała, dezodorant.

Kuleczko, jeśli przestajesz czuć jakiś zapach oznacza, że on poprostu pasuje. Poza tym gwarantuję, że ludzie z Twojego otoczenia go nadal czują. I zanim się przyzywczają to rach-ciach i zaskakujesz czymś nowym...

A ja nie mogę się wstrzelić w rynek z ulubionym zapachem. Jak tylko coś mi się spodoba, natychmiast przestają produkować albo sprowadzać do Polski.

Tak było z zapachami Gucciego, Yoshi Yamamoto, Palomą Picasso.

Jakieś fatum!

ja mam taki jeden zapach ktory przestal byc produkowany :( :( :( :( :( (mozliwe ze juz tu pisalam - to sorry jak sie powtarzam :))

nie wiem czemu?????

:o

byl cudowny, dosyc popularny i sie dobrze sprzedawal :-?

Chodzi o Venezie Laury Biagotti

http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/061/Venezia_Laura_Biagiotti__135061.jpg

buuuu :( :cry:

Zielonooka, dołączam do Ciebie z tym buczeniem :cry: :cry: Uwielbiałam Venezie i po prostu szlak mnie trafia... :evil:

Ale nadal jestem wierna Envy by Gucci

http://www.dolce.pl/200/53/150.jpg

ja dla 5th avenue daję głos na wieczór :)

na dzień chyba za ciężkie, no może srogą zimą :D

Cholercia, myślę wręcz odwrotnie! :o

5th avenue z lekką nutą kwiatową, więc chyba na dzień, laura - nieco pudrowa na noc.

Chyba wybiorę sie do specjalisty... ummm... tylko jakiego? :lol:

I jeszcze tak na marginesie - laura ROMA - męska jest porażająca ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Ulubiony zapach mojego męża - jest wtedy taki męski ummm.... O rety, z nim też jest coś nie tak, bo używa ich na codzień. :roll:

J.Del Pozo HALLOWEEN

http://www.perfumania.com/ngimages/big/PR/PRFM-132870.gif

"...Pełen kontrastów - nietypowe zestawienie banana i limy, kwiatowych aromatów magnolii, fiołków, konwalii, tuberozy. Dodatek kadzidła, mirry i wanilii czynią go bardziej pikantnym. .."

:wink: :D

nadal niezmiennie Halloween

"... nietypowe zestawienie banana i limy, kwiatowych aromatów magnolii, fiołków, konwalii, tuberozy. Dodatek kadzidła, mirry i wanilii czynią go bardziej pikantnym. ..."

Kiedy czytam takie opisy przypomina mi się scena z "Pachnidła", kiedy Jan Baptysta produkuje perfumy, których skład chciał odtworzyć mistrz Baldini. Kreatorzy tworzą nowe kompozycje, łączą zapachy, a my z reguły kwitujemy "kwiatowy", "świeży", "leśny", "orientalny", "ciężki" itp.

Przyznam się nawet, że zafascynowana książką swego czasu odwiedziłam Grasse. :oops:

J.Del Pozo HALLOWEEN

http://www.perfumania.com/ngimages/big/PR/PRFM-132870.gif

"...Pełen kontrastów - nietypowe zestawienie banana i limy, kwiatowych aromatów magnolii, fiołków, konwalii, tuberozy. Dodatek kadzidła, mirry i wanilii czynią go bardziej pikantnym. .."

:wink: :D

nadal niezmiennie Halloween

jadę dzisiaj na zakupy i na bank wypróbuję ten zapach 8)

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 2 weeks później...