kuleczka 20.08.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ja też, koniecznie mam kilka w zanadrzu.Zawsze inne na dzień, a mocniejsze na wieczór. Chyba, że jest bardzo upalnie, wówczas na wieczór używam również czegoś delikatnego. Co kilka dni muszę zmienić zestaw dzienno-nocny, bo po prostu przestaję czuć dany zapach, a tego nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 20.08.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 To zupełnie inaczej niż ja. Jeden zapach, ale kupuję też wszystko co jest (i jeśli jest) dostępne w serii - żel, balsam do ciała, dezodorant. Kuleczko, jeśli przestajesz czuć jakiś zapach oznacza, że on poprostu pasuje. Poza tym gwarantuję, że ludzie z Twojego otoczenia go nadal czują. I zanim się przyzywczają to rach-ciach i zaskakujesz czymś nowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.08.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ...... jeśli przestajesz czuć jakiś zapach oznacza, że on poprostu pasuje. po prostu przyzwyczajasz się do zapachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.08.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A ja dzisiaj kupiłam w Ives Rocher wodę kolońską o zapachu Wiciokrzewu. Nie za lekka nie za ciężka, w sam raz na teraz, jak gonię w koło budowy. Do tego żel pod prysznic i dezodorant w kulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A ja nie mogę się wstrzelić w rynek z ulubionym zapachem. Jak tylko coś mi się spodoba, natychmiast przestają produkować albo sprowadzać do Polski. Tak było z zapachami Gucciego, Yoshi Yamamoto, Palomą Picasso. Jakieś fatum! ja mam taki jeden zapach ktory przestal byc produkowany (mozliwe ze juz tu pisalam - to sorry jak sie powtarzam ) nie wiem czemu????? byl cudowny, dosyc popularny i sie dobrze sprzedawal Chodzi o Venezie Laury Biagotti http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/061/Venezia_Laura_Biagiotti__135061.jpg buuuu Zielonooka, dołączam do Ciebie z tym buczeniem Uwielbiałam Venezie i po prostu szlak mnie trafia... Ale nadal jestem wierna Envy by Gucci http://www.dolce.pl/200/53/150.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.08.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 na ciepłe letnie dni laura biagiotti wieczorem 5th avenue A ja używam tych perfum zupełnie odwrotnie. Czy ze mną coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 23.08.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 na ciepłe letnie dni laura biagiotti wieczorem 5th avenue A ja używam tych perfum zupełnie odwrotnie. Czy ze mną coś nie tak? No nie ! to może ze mną jest coś nie tak Zaczynam się martwić o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.08.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 ja dla 5th avenue daję głos na wieczór na dzień chyba za ciężkie, no może srogą zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.08.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 ja dla 5th avenue daję głos na wieczór na dzień chyba za ciężkie, no może srogą zimą Cholercia, myślę wręcz odwrotnie! 5th avenue z lekką nutą kwiatową, więc chyba na dzień, laura - nieco pudrowa na noc. Chyba wybiorę sie do specjalisty... ummm... tylko jakiego? I jeszcze tak na marginesie - laura ROMA - męska jest porażająca ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Ulubiony zapach mojego męża - jest wtedy taki męski ummm.... O rety, z nim też jest coś nie tak, bo używa ich na codzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.08.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Edmar, kazdy uzywa tak jak lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.08.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Edmar, kazdy uzywa tak jak lubi Uff... co za ulga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 23.08.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 J.Del Pozo HALLOWEEN http://www.perfumania.com/ngimages/big/PR/PRFM-132870.gif "...Pełen kontrastów - nietypowe zestawienie banana i limy, kwiatowych aromatów magnolii, fiołków, konwalii, tuberozy. Dodatek kadzidła, mirry i wanilii czynią go bardziej pikantnym. .." nadal niezmiennie Halloween Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.08.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 "... nietypowe zestawienie banana i limy, kwiatowych aromatów magnolii, fiołków, konwalii, tuberozy. Dodatek kadzidła, mirry i wanilii czynią go bardziej pikantnym. ..." Kiedy czytam takie opisy przypomina mi się scena z "Pachnidła", kiedy Jan Baptysta produkuje perfumy, których skład chciał odtworzyć mistrz Baldini. Kreatorzy tworzą nowe kompozycje, łączą zapachy, a my z reguły kwitujemy "kwiatowy", "świeży", "leśny", "orientalny", "ciężki" itp. Przyznam się nawet, że zafascynowana książką swego czasu odwiedziłam Grasse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.08.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 J.Del Pozo HALLOWEEN http://www.perfumania.com/ngimages/big/PR/PRFM-132870.gif "...Pełen kontrastów - nietypowe zestawienie banana i limy, kwiatowych aromatów magnolii, fiołków, konwalii, tuberozy. Dodatek kadzidła, mirry i wanilii czynią go bardziej pikantnym. .." nadal niezmiennie Halloween jadę dzisiaj na zakupy i na bank wypróbuję ten zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 31.08.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 zakochałam się w kolejnym zapachu mianowicie Burberry Brit nie mogę się od niego uwolnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 13.09.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Prada na moim Wojtku mrrrrr mniam mniam przyznam sie szczerze,ze czasami mu podkradam sama uzywam kilku i to raczej swiezych zapachow - ostatnio najchetniej Issey Miyake jednak...slodkawy zapach meskiej Prady czasem mnie skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pierzasta 06.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dla mnie: a) L'eau par Kenzo - Kenzo b) Le monde est beau - tegoż samego autora Chyba tradycjonalistka ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.10.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Ostatni nabytek to Noa Perle Ciepły , zmyslowy ale nie duszący . Nie od razu może się podobać ale warto się przekonać bo wodzi na pokuszenie http://www.parfumcenter.nl/images/large/noa-perle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.10.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Moje ulubione to: 1. Elizabeth Arden Green Tea 2. Muschio Bianco Tesori d'Oriente 3. Naomi Campbell Naomagic w róznej kolejnosci w zalezności od nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVON4 17.10.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Miracle Lancome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts