arcobaleno 17.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Mój ulubiony zapach od dłuższego czasu to SICILY D&G - ciepły, słodki..przypomina mi zapach słonecznej plaży i olejku do opalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 liście słonecznika, liście palone jesienią w ogrodach, lutowa odwilż, pierwszy przymrozek, macierzanka, jaśmin(owiec?), NIEMOWLĘTA, skoszona trawa, świeże sianko, stare drewniane domy,kościoły, farby i lakiery długo bym jeszcze mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 świeżo zmielona kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 07.11.2007 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 http://images28.fotosik.pl/43/c53ad6bc186cf59b.jpg A dziś odebrałam przesyłkę w której znalazłam te cudeńko Mój mąż zrobił mi prezent na urodziny. Sam się zdziwił, bo zamówił je wczoraj a dziś już przyszły!!! Kochany mężuś.. P.S zapach jest cudowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 07.11.2007 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.11.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 http://images28.fotosik.pl/43/c53ad6bc186cf59b.jpg A dziś odebrałam przesyłkę w której znalazłam te cudeńko Mój mąż zrobił mi prezent na urodziny. Sam się zdziwił, bo zamówił je wczoraj a dziś już przyszły!!! Kochany mężuś.. P.S zapach jest cudowany Fajnie, tylko kompletnie nie widac co to za perfumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 To jest na pewno Estée Lauder Pleasures Exotic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 09.11.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Tak, to Estee Lauder Pleasures exotic. Były podpisane i wklejone o 1 czy 2 strony wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 09.11.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Zapach swiezo cietej kiszonki dla krow. Oczywiscie drugi zapach to BVLGARI AQVA, rowniez polecam szampon na wlosy we wszystkich miejscach ciala. http://img138.imageshack.us/img138/3813/p1040143tr7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 wow ,house Bvlgarii bardzo damskie zreszta tez - ale klasyczne pour femme , bo np do damskiego Bvlgarii Omnia - chyba ogorka kiszonego dodaja niebieskie Bvlgarii BLV tez fajne - lekkie i letnie a czarnej Aqua nie wachalam...popsikalbys lekko , tak chociaz za $20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 poszlam powachac - i zmieniam zdanie o Omnia po minucie ogorek z kiszonka wietrzeje a pozostaje przyjemna tajemnica i zapach luksusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 09.11.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Tylko dla Ciebie Zochna , psik, psik. Mmmmmm, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ps. przybij piatke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 26.11.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Które dla mężczyzny? Nie mogę się zdecydować - CK Euphoria Men - Issey Miyake Pour Homme - Armani Code Men - Lacoste Essential Dla siebie umiem wybierać, męskich nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.11.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 były kiedyś takie kremy "Chińskie zioła" /może gdzieś jeszcze są, u mnie nie / nie mogłam się nawąchać - odjazd po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.11.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Które dla mężczyzny? Nie mogę się zdecydować - CK Euphoria Men - Issey Miyake Pour Homme - Armani Code Men - Lacoste Essential Dla siebie umiem wybierać, męskich nie czuję Kup mu może Dolce&Gabbana.Dla mnie mocna i piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.11.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Kiedyś był Faun świeży-zielony i mój ukochany mefisto.Woda po goleniu "antica". To były zapachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 27.11.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ale który D&G dokładnie? Chodzi o to, że dostałam ofertę (listę) z wyprzedaży przedświątecznej dla firm i D&G light blue jest na tej liście jako męski (!), a tu na forum dziewczyny piszą, że go używają, więc go nie brałam pod uwagę jako dla faceta. Jak to więc jest na prawdę? Ale ze mnie laik w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 wpadł mi w...nos... http://www.perfumy.oh.pl/i/p/13512.jpg fajny codzienny zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.11.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ale który D&G dokładnie? Chodzi o to, że dostałam ofertę (listę) z wyprzedaży przedświątecznej dla firm i D&G light blue jest na tej liście jako męski (!), a tu na forum dziewczyny piszą, że go używają, więc go nie brałam pod uwagę jako dla faceta. Jak to więc jest na prawdę? Ale ze mnie laik w tej sprawie chodziło mi o tą: http://www.perfumy-perfumeria.pl/Dolce-&-Gabbana-Light-Blue-Pour-Homme-125ml-M-19831.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.11.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 dokładnie, tak jak pisze NS, jest męska wersja light blueja osobiście bardzo lubię, ale raczej na lato on jest moim zdaniemzresztą to bardzo subiektywnenajlepiej wybierz się do perfumerii, poniuchaj i zdecydujmęskie Lacoste są przeważnie mrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts