Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najbardziej ulubiony zapach.

Wakmen

Recommended Posts

Mnóstwo cudnych zapachów wabi mój nos, całe mnóstwo......

Niestety mało który na mnie pachnie....... i wielką frajda jest dla mnie sytuacja, gdy koleżanka z pracy przychodzi do mnie coby naniuchać się tym

http://www.dolce.pl/200/12/3116.jpg

lub rzadziej

http://www.dolce.pl/200/96/872.jpg

• Odpowiedzi 574
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witajcie

A my z żoną tworzymy pachnący biznes i mamy dostęp do 160 markowych zapachów perfum, chemii domowej oraz taniej telefonii komórkowej

Więcej informacji email: [email protected] lub na priv :D

Powiem Wam tak: nie warto przepłacać.... butelka i nazwa zostają w szafce a z Tobą idzie zapach!!! POLECAM WARTO

• 3 weeks później...
Od kilku lat jestem uzależniona od Angel'a

http://www.iperfumy.pl/FotoCache/mid/4/THMANGW_AEDP.jpg

mają w sobie coś takiego że albo je się nienawidzi albo działają magnetycznie( szczególnie na facetów hi hi )

A jeśli siedzę w dom cały dzień to uwielbiam wziąść o poranku dłuugą kąpel np z plingiem pomarańczowym z L'Occitane a potem użyć wody toaletowej verbenowo- cytrusowej Extreme tej firmy .

przypomniałam sobie ,że Kasia lubi ten zapach .....a ja jakis czas temu odkryłam wodę perfumowaną do ciała Aquolina ,która pachnie identycznie a jest lżejsza od perfum ....nadaje sie na gorące dni http://www.allegro.pl/item1009495875_aquolina_wanilia_i_anyz_edp_150ml.html

ps .... cała seriia AQUOLINA jest przesłodka - zapachy powalają i sa do zjedzenia ;) a przede wszystkim nie sa sztuczne i syntetyczne ...polecam balsmy i żele pod prysznic

Edytowane przez Ew-ka
coś tam dopisałam

Dziekuję Ewciu, przy okazji zbadam organoleptycznie :)

sprawdź a potem sie zakochaj w tych smakach -zapachach:yes:

z tej serii zapachowej jest też płyn do kąpieli i balsam do ciała ..........ale widze je tylko na allegro bo w sklepie jeszcze nie spotkałam

aqa..jpg

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Nie wiem po ile kupujesz eau, ale na forum wizażowym do kupienia jest za 1,97 pln za ml (ostatnio dziewczyny flachę 100 ml podzieliły między sobą).

A jak chcesz coś nowego - to polecam ogródek śródziemnomorski Hermesa (nilowy także - Un jardin sur le Nil), zresztą wszystki ejego ogródki na lato są polecane. A z bardziej komercyjnych L'eau Par Kenzo (zapach ogórków i melona) .

Daj znać to pomogę w zakupie u sprawdzonych sprzedawców na allegro.

• 4 weeks później...

Właśnie poszukuję nowego zapachu dla siebie, zamówiłam sobie w ciemno próbki , tzn sugerując się opiniami innych Chanel-Allure i CK- Euphorię- ciekawa jestem czy mi się spodobają. Szukam czegoś trwałego "tajemniczego" takiego zapadającego w pamięc :D Do perfumerii wybiorę się dopiero w weekend z braku czasu.

A dziś u znajomej psiknęłam się Diesel- Fuel for life, na początku nie spodobało mi się, ale teraz po kilku godzinach nadal go lekko czuję i podoba mi się.

W ogóle to chyba zmienił mi się pogląd, bo np kilka latek temu dałabym się pokroic za Miracle- Lancome, a teraz stoi sobie w szafce nieużywany, po prostu mdli mnie od niego. Tak mi się wydaje, że to od czasu ciąży mi się tak poprzestawiało, wtedy miałam okropnie wyczulony węch i niektóre zapachy były nie do zniesienia.

kilka dni temu odkryłam nowy zapach ,który urzekł mnie świeżościa i energią .....kupiłam i jestem oczarowana - lekki i świeży w sam raz na upalne dni i dość długo utrzymuje sie na ciele -wyczuwam zapach limonki i czarnej porzeczki ..nie jest drogi -za 100ml zaplacilam ok 80 zl (woda toaletowa)

560a806c907b4_0_b..jpg

Daj znać to pomogę w zakupie u sprawdzonych sprzedawców na allegro.

A propos, znasz takich, którzy na pewno nie handlują podróbkami?

Ja kocham mademoiselle chanel a ostatnio nie jeżdzę do krajów z normalnymi cenami i normalnymi obnizkami ;)

Druga w kolejności jest Dolce Vita. I obie mi "wychodzą" :?

• 5 weeks później...