pawelKuzma12 10.06.2019 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 A co z polem 210 ? Wpisać podstawę obliczenia podatku czyli połowę dochodu do opodatkowania? Z tego co pamiętam to pole to było zablokowane (koloru szarego) i nie dało się go wypełnić - pozostało więc puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej Loret 11.06.2019 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Z tego co pamiętam to pole to było zablokowane (koloru szarego) i nie dało się go wypełnić - pozostało więc puste. Witam, u mnie jest do wypełnienia i nie jestem pewien co wpisać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.06.2019 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 A ja jestem ciekaw czy ktokolwiek poza kwitami do wypełnienia ZOBACZYŁ choć JEDNĄ złotówkę z tego programu... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asik187 11.06.2019 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 podbijam temat . Również mnie to ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenone 18.06.2019 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Potwierdzam, dostałem dotację na zakup pieca na biomasę. 30% bo dochody oczywiście wszystkie wykazane Edytowane 18 Czerwca 2019 przez lenone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek87 18.06.2019 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Ja czekam od grudnia na rozpatrzenie wniosku. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hansons83 19.06.2019 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Złożyłem wniosek na PC i wentylację z rekuperacją, czy ktoś podpowie czy i jak weryfikowana jest sprawność odzysku rekuperatora? Najczęściej producenci piszą o sprawności do iluś procent, charakterystyki często schodzą poniżej wymaganych 80 ale dla przepływów znacznie powyżej realnie stosowanych, dodatkowo na sprawność wpływa zrównoważenie instalacji itp. Jak to wygląda w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asik187 19.06.2019 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Potwierdzam, dostałem dotację na zakup pieca na biomasę. 30% bo dochody oczywiście wszystkie wykazane Gratulacje. Dobre i 30 % , grunt ,że już na koncie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.06.2019 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Unia powiedziała, że kasy na to nie da....RZONT IM SIE NIE PODOBA. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GEDAW 21.06.2019 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Unia powiedziała, że kasy na to nie da.... RZONT IM SIE NIE PODOBA. Adam M. Moim zdaniem wypisujesz głupoty! "Z prognoz wynika, że na poprawę jakości powietrza w Polsce potrzeba 35 mld euro w 15 lat. NFOŚ w 10 miesięcy podpisał zaledwie 13,5 tys. umów w całym kraju. Według Banku Światowego rocznie powinny być podpisywane 400 tys. takich umów. Zdaniem KE rząd robi to jednak nieefektywnie. Unia chce ten proces przyśpieszyć i uprościć. Aby pieniądze trafiały płynnie do mieszkańców, to nie Fundusz, a komercyjne banki i samorządy powinny rozdysponować pieniędzmi." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 21.06.2019 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Czytać nie umiesz...NIE CI CO POWINNI mają tą kaską dzielić - to jest VETO!I tyle. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 22.06.2019 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 NIE CI CO POWINNI mają tą kaską dzielić - to jest VETO! Niech ci co dzielą robią to sprawnie a problemu (i veta) nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.06.2019 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Bajki opowiadasz. A gdzie zysk jak INNI niż potrzeba kasą dzielą?Nieważne jest jak sprawnie.No i jeszcze...Ta dzielona kasa to prezent od kosmitów czy najpierw komuś ją zabrano?Komu?Ile?Kiedy? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 22.06.2019 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Bajki opowiadasz. A gdzie zysk jak INNI niż potrzeba kasą dzielą? Nieważne jest jak sprawnie. No i jeszcze... Ta dzielona kasa to prezent od kosmitów czy najpierw komuś ją zabrano? Komu? Ile? Kiedy? Adam M. Bajki powiadasz? Złożyłem wniosek pół roku temu - czemu jeszcze nie jest rozpatrzony jak jest tak świetnie? Kto za to odpowiada? Ile zarabia? Kto mu płaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.06.2019 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Kiedy zrozumiesz, ze jesteś tylko małym robaczkiem w tej wielkiej maszynce do darcia kasy?Darcia kasy bez Ciebie nie będzie, ale to jeszcze nie jest powód ABYŚ MIAŁ WPŁYW NA COKOLWIEK!Puki się wykłócają kto zarobi na tym dofinansowaniu nie zobaczysz ani decyzji ani złamanego szeląga. Wybory trzeba wygrać, to się obiecuje swoje i nie swoje (unijne).Unia nie chce aby kaczyści dzielili, a to oni obiecali dzielić, bo akurat są przy żłobie.Dogadają się to jakiś ochłap Ci może wpadnie.A może nie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GEDAW 22.06.2019 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Unia nie chce aby kaczyści dzielili, a to oni obiecali dzielić, bo akurat są przy żłobie. Dogadają się to jakiś ochłap Ci może wpadnie. A może nie... Adam M. Głupoty wypisujesz! Wyraźnie zostało to powiedziane, że robią to ZA WOLNO! Zobacz na post #866 gdzie kolega krzysiek87 pisze, że czeka od grudnia na rozpatrzenie wniosku. Helooo mamy już prawie lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 22.06.2019 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Za wolno DLA KOGO?Kolega poczeka.Dogadają się to może nawet się doczeka? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 23.06.2019 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Głupoty wypisujesz! Wyraźnie zostało to powiedziane, że robią to ZA WOLNO! Zobacz na post #866 gdzie kolega krzysiek87 pisze, że czeka od grudnia na rozpatrzenie wniosku. Helooo mamy już prawie lipiec. Szkoda strzępić klawiatury na rozmowy tego typu z adamem. Wszędzie spiski, masoni i cykliści. Ja składałem wniosek w styczniu, oczywiście również nie rozpatrzony. Pani w funduszu wprost powiedziała, że się kompletnie nie wyrabiają i mam cierpliwie czekać na rozpatrzenie wniosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.06.2019 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nadzieja zdycha zwykle ostatnia.Ciągle macie nadzieję, że rząd Wam robi DOBRZE?Na razie dobrze idzie im ściągalność i uszczelnianie.Reszta może poczekać.Rok wyborczy to... coś się ruszy.Ściągalność, uszczelnianie...Na pewno! Może też nawet jakieś dary Boże typu dotacje. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 23.06.2019 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nadzieja zdycha zwykle ostatnia. Ciągle macie nadzieję, że rząd Wam robi DOBRZE? Nie "nam" a sobie. Nasze państwo zgarnęło krocie na certyfikatach CO2 i połowę z tego może przeznaczyć na różne plusy, ale połowę musi przeznaczyć na realizację celów polityki energetyczno-klimatycznej UE, czyli budowę odnawialnych źródeł energii czy ocieplanie budynków. To my łaskawie możemy odciążyć państwo z wydawania tych pieniędzy zgodnie z celem, bo to dla niego problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts