m_w 12.09.2018 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Warto kupić AGD Amica? W Internecie głównie stare opinie, od "działa już 16 lat", po "piekarnik mi eksplodował". Potrzebny mi biały piekarnik, biała płyta indukcyjna, zmywarka 60 cm i lodówka, wszystko do zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.09.2018 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Warto kupić AGD Amica? AMICA EBI81074 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_w 14.09.2018 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2018 Dzięki, przejrzałam trochę takich zdjęć i chyba biorę piekarnik Bosch, indukcję Electrolux, zmywarkę Siemens i okap Franke zamiast tej Amici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts