JaCoOoOoS 12.09.2018 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Witam, przeszukiwałem forum ale nie znalazłem takiego tematu, a potrzeba pilna. Otóż instalowałem ostatnio nowy sedes i problem z tym nowym jest taki, że po użyciu woda z syfonu ścieka sobie powoli do rury odpływowej do takiego poziomu, że po około godzinie w syfonie robi się szczelina do połowy wysokości i smród wydostaje się swobodnie do łazienki. Za wszelkie porady i sugestie z góry dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 13.09.2018 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 co to za sedes? jak zamontowany? jakies zdjęcie z montazu? wróżek tu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 13.09.2018 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Nieszczelna/pęknięta/wada fabryczna muszla w okolicy odpływu. Cudów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaCoOoOoS 13.09.2018 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Już ogarnąłem. Okazało się, że podłogę mam krzywą. Podłożyłem z tyłu trochę gumy antypoślizgowej używanej w ciężarówkach do zabezpieczania palet. Przyciąłem nożykiem i już jest cacy, woda nie ucieka z syfonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts