aaabbbc 13.09.2018 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Cześć,wynajmuję mieszkanie świeżo po remoncie, tzn. z nowymi instalacjami, ale zauważyłam, że cieknie woda z syfonu pod zlewem. Rury są nowe, tak samo łączenia. Woda cieknie na łączeniu za kształtką U. Rozkręcałam je, żeby sprawdzić, czy nie jest gdzieś zatkane, ale wszystko wygląda w porządku. Woda stoi w kolanku i wydaje mi się, że przy używaniu zlewu podnosi się i wycieka przez łączenie rur. Jest jakaś opcja, żeby coś z tym zrobić i nie wymieniać ich na nowe? Właściciel mieszkania mieszka w innym mieście i wolę wcześniej dowiedzieć się, czy jest opcja, żebym zrobiła to jakos sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.09.2018 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Źle skręcone lub źle założone uszczelki.Można uszczelki posmarować i jeszcze raz złożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 13.09.2018 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Zarysowana powierzchnia plastiku na styku z uszczelką lub podwinięta uszczelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojtam17 13.09.2018 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Spróbuj jeszcze raz złączyć uszczelki a jak nie to wymień je na nowe bo możliwe, że te co masz są wadliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts