kyak 13.09.2018 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Jaką baterię wannowo prysznicową z termostatem polecacie? Wanna ~145 z parawanem. Zależy mi na tym, aby nie była zbyt wystająca, tak aby nie uderzać się o nią biorąc prysznic. Widziałam model ze składaną wylewką, ale wyglądał na ciężki do domycia z kamienia ze względu na niewielką kanciastą odległość między wylewką a górą baterii. Jakieś godne polecenia rozwiązania do przełączania strumienia między wylewką a prysznicem? tak aby dało się to bez problemu obsługiwać mokrymi, śliskimi rękami, żeby nie opadało (nie przełączało z prysznica na wylewkę) przy niskim ciśnieniu pod prysznicem, a jednocześnie nie groziło niespodziewanym prysznicem, jeśli poprzednio zapomniało się o przełączeniu z prysznica na wylewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 13.09.2018 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Micoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kyak 20.09.2018 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Masz? Sprawdza się? Dlaczego akurat ta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 20.09.2018 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Masz? Sprawdza się? Dlaczego akurat ta? Mam zamomtowaną, ale jeszcze nie uzywam. Ta, bo ma skladana wylewkę (jest to tez przelacznik - złozona = leje sie ze słuchawki). Cena i wyglad też mi sie spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 20.09.2018 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Miałeś ją w rękach Kaizen? Sceptycznie jestem nastawiony do tych chińskich badziewi niewiadomego pochodzenia. Przykład: rozpierdzieliła mi się słuchawka od prysznica w mieszkaniu, myślę sobie nie będę inwestował w coś normalnego to zamówię z allegro za grosza słuchawkę z wężem od razu w oplocie Na zdjęciu śliczne Przyszło, słuchawka lekka jak z papieru hehe, zamontowałem, woda jak leci to odgłos jak z hydrantu hehehe no ale ok na rok czasu przecierpie. Po miesiącu z węża zaczęło przeciekać nie wiadomo czemu... poszedłem do mrówki i wymieniłem na zwykły, pewno posłuży następne 10 lat (już komuś jak sprzedam mieszkanie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kyak 20.09.2018 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 @Kaizen daj znać jak uruchomisz jak się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 20.09.2018 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 https://www.hansgrohe.pl/articledetail-ecostat-bateria-termostatyczna-wannowa-montaz-natynkowy-13112000 Mam tę od 2 lat i sprawdza się wyśmienicie. Szukałam baterii o takich parametrach:- można złapać śliskimi rękami- nie przełącza na wylewkę przy niskim ciśnieniu- nie da się przypadkowo przełączyć na gorącą wodę (małe dzieci!) Nie grozi niespodziewanym prysznicem, bo aby wyłączyć prysznic, trzeba zupełnie zamknąć dopływ wody. Puszczając wodę ponownie - trzeba wybrać: wylewka czy prysznic. Nie ma opcji "zapomnienia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kyak 05.10.2018 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2018 A czy da się sterować przy jej pomocy natężeniem strumienia wody, czy tylko przełączać wanna prysznic, a strumień jest zawsze taki sam jak w bateriach select? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts