Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rury gazowe działka

testerix

Recommended Posts

W urzedzie nic nie wiedzą ;/ wysyłają do gazowni a w gazowni mowią że to nie ich, to dostaje informacje że jest to kopalni gazu ziemnego z innego miasta całkowicie.

Dzwoniłem tam ale przez telefon nikt nic nie wie ;/;/ no paranoja. Mowili żeby wysłać oficjalne pismo ,wyśle i zobacze czy wogóle odpiszą, Takie coś powinno się móc e-maile'em wysłać a nie bawić sie w tych czasach w listy ;/;/

Nie kombinuj. Email to nie dokument, przerabiałem to na radach budowy. Pismo z załącznkiem graficznym (mapa, kupiona z czerwonymi stemplami), masz dokument z odpowiedzią i masz czym sie podeprzeć na przyszłość. Email - nie wiadomo kto napisał, nie wiadomo kto podpisał = świstek. Email jest wygodny dopóki nie ma sporu, dochodzenia i sądu. Nie wiesz że kwity to najważniejsza sprawa przy inwestycji? Edytowane przez Bertha

Nie kombinuj. Email to nie dokument, przerabiałem to na radach budowy. Dzwoniłeś czyli wiesz do kogo napisać. Pismo z załącznkiem graficznym (mapa, kupiona z czerwonymi stemplami), masz dokument z odpowiedzią i masz czym sie podeprzeć na przyszłość. Email - nie wiadomo kto napisał, nie wiadomo kto podpisał = świstek.

Nie kombinuj. Email to nie dokument, przerabiałem to na radach budowy. Dzwoniłeś czyli wiesz do kogo napisać. Pismo z załącznkiem graficznym (mapa, kupiona z czerwonymi stemplami), masz dokument z odpowiedzią i masz czym sie podeprzeć na przyszłość. Email - nie wiadomo kto napisał, nie wiadomo kto podpisał = świstek.

e-mail, to pełnoprawne pismo urzędowe, takie samo jak papierowe.

W taki e-mailu trzeba podać swoje dane czyli imię i nazwisko oraz adres do korespondencji(fizyczny, nie mailowy.) Ja nie podamy tych danych, nie otrzymamy odpowiedzi. Urząd zawsze wyśle papierowe, ale otrzymany mail jest traktowany dokładnie tak samo jak pismo papierowe wysłane pocztą.