olgap5 19.09.2018 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Witam, proszę o pomoc w aranżacji mieszkania 3 pokoje 61m, budynek dopiero powstaje, więc można wprowadzić zmiany. Za wiele nie zmienimy, ale może coś można ulepszyć. Nasze potrzeby to: miejsce na biurko w salonie, chętnie mała wyspa w kuchni, i dużo miejsca do przechowywania. Sypialnie planujemy docelowo w mniejszym pokoju. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.09.2018 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 mozna na przykład tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgap5 20.09.2018 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Dziękuje serdecznie za odpowiedz. Podoba mi się pomysł z przedpokojem i przesunietym wejściem do pokoju, bo w sypialni znajdzie sie miejsce na szafę, a i w przedpokoju troche zyskam miejsca. Nie do końca przkonuje mnie biurko w części kuchennej, bo tam bedzie komputer stojący, duzy monitor, drukarka, bardziej miejsce pracy dla informatyka niz mały kącik. Może zamienic je miejscami ze stołem w salonie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.09.2018 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 (edytowane) chciałam stół w części salonowej, aby gosci nie podejmowac w kuchni. Praca informatyka - nie będzie mu przeszkadzał telewizor w salonie? może zrobić minipokoik: oddzielony takim przeszkleniem od kuchni: Edytowane 20 Września 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.09.2018 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 chyba, że mu to nie będzie przeszkadzać, albo on nie będzie przeszkadzał tym w salonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgap5 20.09.2018 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Z autopsji: Stół w części kuchennej bardziej mi odpowiada, bo lepiej mi sie gości w jadalni z kuchnia niz przy stole w salonie (z tej wersji korzystamy tylko np. jak sa swieta czy uroczystosci), chociaz przeszklenie bardzo ładnie wyglada:) to wersja druga bardziej mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgap5 20.09.2018 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2018 (edytowane) Przy wybieraniu mieszkania podobała mi sie taka wneka kuchenna bo od razu miałam przed oczami taki kącik ze zdjecia tzn z ławka z siedziskiem, ale widze ze ustawienie tam sprzetów tez ok i stół na granicy kuchni i salonu podoba mi sie. Edytowane 20 Września 2018 przez olgap5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.10.2018 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Taką jadalnię z ławą można by spróbować zmieścić pod oknem w kuchni, tak jak jest to w oryginalnym projekcie, jednak wyjęcie stołu w przestrzeń pomiędzy salonem a kuchnią, pozwala na swobodne biesiadowanie przy nim nawet kilkunastu osób. Stół w kuchni raczej to uniemożliwia. Wiele więc zależy od zwyczajów domowników i ich życia towarzyskiego. Może można pod oknem zmieścić małą ławę i stolik śniadaniowy, a stół zostawić tak jak w ostatnim projekcie Elfir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgap5 13.10.2018 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2018 Muszę to w takim razie przemyśleć, bo ten argument przekonuje mnie:) i pomysł z małym stolikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts