Ofcbur 10.02.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam, czy ktoś zamawiał bramę Hormanna w firmie Henkon? Jeśli tak, to jak się współpraca układała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 11.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dałabym głowę, że widziałam tutaj dwie wiadomości dzisiaj na temat ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żółwik 11.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A było, było. Tylko nie kwalifikowało się na forum, bo reklamą było Najlepsze było, że gość oferował się ze swoim superprofesjonalizmem w instalacjach, a na drugim forum dopytywał się o kominek z płaszczem wodnym, bo nie wiedział jaki kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 11.02.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A było, było. Tylko nie kwalifikowało się na forum, bo reklamą było Najlepsze było, że gość oferował się ze swoim superprofesjonalizmem w instalacjach, a na drugim forum dopytywał się o kominek z płaszczem wodnym, bo nie wiedział jaki kupić Bo pozniej chcial zachwalac jakis produkt niby polecony przez instalatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariuszrb 11.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A było, było. Tylko nie kwalifikowało się na forum, bo reklamą było Najlepsze było, że gość oferował się ze swoim superprofesjonalizmem w instalacjach, a na drugim forum dopytywał się o kominek z płaszczem wodnym, bo nie wiedział jaki kupić Bo pozniej chcial zachwalac jakis produkt niby polecony przez instalatora... witam ponownie coz... spodziwalem sie takiej reakcji lacznie z usunieciem postu ... czasem tylko zbyt szybkie osady sa mylne o czym chyba kazdy z nas sie niejeden raz przekonał pozdrawiam budujacych i do zobaczenia moze na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 12.02.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witajcie jestem nowa na forum, wcześniej jedynie przeglądałam Wasze wpisy aby zdobyć trochę informacji . Mamy zamiar zacząc w tym roku budowę bliźniaka Bella 2 w Mierzynie. Narazie jestem na poczatkowym etapie papierologi i dość pilnie poszukuję jakiegos dobrego i niedrogiego architekta do adaptacji oraz wykonawców. Będę wdzięczna za Waszą pomoc Poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 12.02.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 czy ktośmoże polecić kierownika budowy do budowanego domu w Dobrej? optymalnie ktoś z Dobrej? Kiedy planujesz rozpoczęcie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 12.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ŚWIADECTWO ENERGETYCZNE czy ktoś z was juz robił lub zamierza robić i ma jakies namiary na taniego wykonawcę. Interesuje mnie jak najtańszy max do 500 zł, kompletnie mnie nie obchodzi jakość wykonania tego kwitu. Za wszelkie info będe wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotka.20 12.02.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mam problem z tynkami, chodzi mianowicie o to jakie wybrać? Gipsowe czy cementowo-wapienne? Rozmawiałam z kilkoma wykonawcami i mam juz mętlik w głowie. Które lepsze, trwalsze? Słaszałam nawet opinie ze gipsowych nie trzeba szpachlowac. Doradzcie cos. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 12.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 my zdecydowaliśmy się na cementowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 12.02.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mam problem z tynkami, chodzi mianowicie o to jakie wybrać? Gipsowe czy cementowo-wapienne? Rozmawiałam z kilkoma wykonawcami i mam juz mętlik w głowie. Które lepsze, trwalsze? Słaszałam nawet opinie ze gipsowych nie trzeba szpachlowac. Doradzcie cos. Pozdrawiam To jest kolejny dylemat- rzeka. Ile ludiz tyle opini. Kazdy swoje chwali. Co do tynkow gispowych bez szpachlowania to na forum byl o tym watek. My wybralismy cementowe-wapienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek73 12.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 czy ktośmoże polecić kierownika budowy do budowanego domu w Dobrej? optymalnie ktoś z Dobrej? Kiedy planujesz rozpoczęcie budowy? planuje rozpoczęcie budowy na początku marca - chyba że pogoda pozwoli wcześniej. mam już kilka namiarów czy kwota 4 tyś za prowadzenie całej inwestycji jest do zakceptowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żółwik 12.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 czy ktośmoże polecić kierownika budowy do budowanego domu w Dobrej? optymalnie ktoś z Dobrej? Kiedy planujesz rozpoczęcie budowy? planuje rozpoczęcie budowy na początku marca - chyba że pogoda pozwoli wcześniej. mam już kilka namiarów czy kwota 4 tyś za prowadzenie całej inwestycji jest do zakceptowania? Witaj, ciężko mi powiedzieć, czy ta kwota jest dla Ciebie do zaakceptowania W końcu to Ty wiesz, czy jesteś w stanie/chcesz tyle dać Od nas kierownik budowy bierze 2,5kzł za cały dom. Oczywiście, na budowie nie jest codziennie, ale jak chcieliśmy się o coś zapytać, to nie było problemu żeby się zjawił "ponadplanowo". Wiemy też, że przyjeżdżał na budowę pomiędzy poszczególnymi etapami (etapy budowy były ściśle powiązane z etapami płatności) i patrzył na jakość wykonania. żólwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 13.02.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mam problem z tynkami, chodzi mianowicie o to jakie wybrać? Gipsowe czy cementowo-wapienne? Rozmawiałam z kilkoma wykonawcami i mam juz mętlik w głowie. Które lepsze, trwalsze? Słaszałam nawet opinie ze gipsowych nie trzeba szpachlowac. Doradzcie cos. Pozdrawiam My też mamy cementowo-wapienne (podobno są zdrowsze ) A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żółwik 13.02.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mam problem z tynkami, chodzi mianowicie o to jakie wybrać? Gipsowe czy cementowo-wapienne? Rozmawiałam z kilkoma wykonawcami i mam juz mętlik w głowie. Które lepsze, trwalsze? Słaszałam nawet opinie ze gipsowych nie trzeba szpachlowac. Doradzcie cos. Pozdrawiam My też mamy cementowo-wapienne (podobno są zdrowsze ) A. Ja natomiast czytałem, że gipsowe lepiej wpływają na wilgotność w pomieszczeniach. Jak jest wyższa wilgotność - wchłaniają ją i jak wilgotność w pomieszczeniu spada, to oddają ją do pomieszczenia. To tak, żeby wybór nie był łatwiejszy pozdrówka, żółwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja.k 13.02.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW Po raz kolejny chciałabym ostrzec Szczecinian i zresztą nie tylko bo nawet w Bielsku Białej potrafili oszukać ludzi na pieniądze, mam na mysli oczywiście firmę DREW-PAL WALDEMAR PRZYBYŁO. Firma ta sprytnie oszukuje inwestorów którzy się budują , naciąga na zaliczki , niesolidnie wykonuje swoje obowiązki po czym zwija swój interes i cichcem ucieka z budowy. Pragnę jeszcze podkreślić , aby moje słowa nie były gołosłowne, że firma ta ma wiele spraw założonych w Sądzie, widnieje również w Rejestrze dłuzników, mimo tego nadal znajduje ufnych mu inwestorów(potrafi nieźle mamic ludzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 13.02.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW Po raz kolejny chciałabym ostrzec Szczecinian i zresztą nie tylko bo nawet w Bielsku Białej potrafili oszukać ludzi na pieniądze, mam na mysli oczywiście firmę DREW-PAL WALDEMAR PRZYBYŁO. Firma ta sprytnie oszukuje inwestorów którzy się budują , naciąga na zaliczki , niesolidnie wykonuje swoje obowiązki po czym zwija swój interes i cichcem ucieka z budowy. Pragnę jeszcze podkreślić , aby moje słowa nie były gołosłowne, że firma ta ma wiele spraw założonych w Sądzie, widnieje również w Rejestrze dłuzników, mimo tego nadal znajduje ufnych mu inwestorów(potrafi nieźle mamic ludzi). co ta firma proponuje? Jakie usługi czy towary ? (domyślam się że związne z drewnem ) A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 13.02.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 czy ktośmoże polecić kierownika budowy do budowanego domu w Dobrej? optymalnie ktoś z Dobrej? Kiedy planujesz rozpoczęcie budowy? planuje rozpoczęcie budowy na początku marca - chyba że pogoda pozwoli wcześniej. mam już kilka namiarów czy kwota 4 tyś za prowadzenie całej inwestycji jest do zakceptowania? Mój bierze właśnie 4k za SSO. Jeśli chcesz namiar na prv to daj znać-zaznaczam, że najpierw muszę go zapytać czy jest zainteresowany-rozumiesz, ciągle go zatrudniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 13.02.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mam prośbę: powiedzcie jaką firmę ochroniarską macie i jakie są koszty miesięcznego monitoringu.Będę wdzięczna. Nie wiem czy brać urządzenia z firmy czy kupować na własną rękę? Co radzicie? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żółwik 13.02.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mam prośbę: powiedzcie jaką firmę ochroniarską macie i jakie są koszty miesięcznego monitoringu. Będę wdzięczna. Nie wiem czy brać urządzenia z firmy czy kupować na własną rękę? Co radzicie? A. Nas będzie ochraniał solid. W Dobrej abo wynosi 60zł netto. Pozdrówka, żółwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts