stawarek 25.08.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 witam serdecznie bardzo bardzo prosze o namiary na priva na kogos sprawdzonego do zrobienia podpitki z góry serdeczne dzięki pozdrawiam stawarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 25.08.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Mam pytanie .przeciąga sie sprawa pradu u nas na dzialce i powinien byc do konca roku ale wiecie jak to jest z eneą !!Na ta chwile mamy zrobine tynki planowalismy jeszcze ocieplic poddasze +regipsy no i chydraulike .Tyle ze jest problem z ogrzaniem budowy w zimie- czy cos sie stanie tynkom ,welnie po takim sezonie bez grzania ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 witam serdecznie bardzo bardzo prosze o namiary na priva na kogos sprawdzonego do zrobienia podpitki z góry serdeczne dzięki pozdrawiam stawarek A co jest do zrobienia pod te "pitki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 26.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Do kupujacych z AgroWestu. Rozmawailem na temat drog itp. Podobno zamierzaja zrobic te krawezniki i inne drobiazgi. Na razie sie wstrzymuja bo jak robili w Wolczkowie to teraz wszytsko rozwalone po budowach i beda musieli poprawiac. A ile musi byc domkow aby zaczeli robic ? To tajemnica Wiadomo, ze im az tak nie zalezy. Ale wg mnie z 80 % i zrobia. Choc u nas (zielona Gorka) z 70-80 dzialek jest a moze z 20 sie buduje - wiec jeszcze poczekamy. Co do dalszego tematu drog - to gmina jest ciagle teoretycznie zainteresowana ich przejeciem. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 26.08.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 witam serdecznie bardzo bardzo prosze o namiary na priva na kogos sprawdzonego do zrobienia podpitki z góry serdeczne dzięki pozdrawiam stawarek Mój szwagier robi dobre podpitki... kurczę, to chyba napitki... ale i tak dobre ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy126 26.08.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 witamczy ktos budowal dom z keramzytu?jak sie w nim mieszka ,jakie sa minusy i plusypozdrawiamandrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 27.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam Szukam ekipy lub "Pana Wladzia" ktory na czwartek wymurowalby mi okno 150/120 z luksferow (nie cale tylko dwa paski, reszta porotherm). Przywoza mi okna a zapomnialem ze w garazu zrezygnowalem z okna na rzecz wlasnie tych luksferow... Wykonawca stanu surowego zarobiony po lokcie...wiec musze gdzies poszukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ewa a co u was taka cisza na budowie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 27.08.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ewa a co u was taka cisza na budowie????? Teska, cisza??? Elewacja prawie skończona, tzn.ocieplenie, bo tynk kładziemy w połowie września. Teraz czekamy na wylewki, a panowie w międzyczasie przygotowują podłogi do lania. Generalnie za tydzień powinniśmy być po wylewkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżunia 27.08.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam! Chcielibysmy wyrównać naszą działkę, dlatego potrzebujemy gruz, ziemię i koparę, która to wszystko rozjeździ. Czy ktoś z Was może polecić jakąś firmę, która się tym zajmuje (sprzedaż gruzu, ziemi oraz wypożyczanie maszyn, oczywiście w możliwie przystępnej cenie )? Działka jest na Bukowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabi78 27.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ekipa do wyrownania działki, niedroga, u mnie robili co prawda 1,5 roku temu ale warto zadzwonić p. Mirek PIETRUSEWICZ tel. 509 501 752. U nas wywalili 1000 ton ziemi z gruzem, potem wyrównali, zrobili rów odwadniający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dżunia 28.08.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dziękuję bardzo za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 30.08.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam wszystkichMam takie pytanie moze mi poradzicie czy aby uzyskac PnB potrzebuje projekty instalacji wew. jak elektryczna grzewcza czy sanitarna ??? czy nie wystarcza tylko przylacza zewnetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynaimarcin 30.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam WszystkichRazem z żonką budujemy nasz wymarzony domek Diune mix z domusaCzy ktoś z was budował Diune w każdej postaci w Szczecinie?PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 30.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam, czy ktoś może polecić polecić firmę-ekipę do zamontowania bramy wjazdowej przesuwanej na posesję. Wiadomość na priv. Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 30.08.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ekipa do wyrownania działki, niedroga, u mnie robili co prawda 1,5 roku temu ale warto zadzwonić p. Mirek PIETRUSEWICZ tel. 509 501 752. U nas wywalili 1000 ton ziemi z gruzem, potem wyrównali, zrobili rów odwadniający. Tysiac ton? O kurczaki... to chyba duza dzialka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariorb 30.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 witam szanowna grupe budujących ze Szczecina juz od dosc dawna z ciekawościa przeglądam watki na tym forum niektóre z tematow bardzo mnie zaciekawily i dosc duzo wniosły do tego co robie na codzien wiem ze nie mozna sie reklamowac wiec tylko powiem ze szukam zlecen a miejsce wydaje sie dosc odpowiednie zwlaszcza ze skupia taka duza grupe ludzi w temacie budowa domu wykonuje instalacje grzewcze , sanitarne, gazowe ,solary , kominki z płaszczem wodnym. jesli znajda sie zainteresowani prosze o kontakt na emaila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 30.08.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 witam szanowna grupe budujących ze Szczecina juz od dosc dawna z ciekawościa przeglądam watki na tym forum niektóre z tematow bardzo mnie zaciekawily i dosc duzo wniosły do tego co robie na codzien wiem ze nie mozna sie reklamowac wiec tylko powiem ze szukam zlecen a miejsce wydaje sie dosc odpowiednie zwlaszcza ze skupia taka duza grupe ludzi w temacie budowa domu wykonuje instalacje grzewcze , sanitarne, gazowe ,solary , kominki z płaszczem wodnym. jesli znajda sie zainteresowani prosze o kontakt na emaila długo już jestem na tym forum ale się nikomu nie narzucam więc dam ci dobrą radę daj już raczej ogłoszenie w dziale ogłoszenia drobne : http://forum.muratordom.pl/ogloszenia-drobne,f48.htm?sid=98f400e4bd291595d4969dce6edfc5cf tam przynajmniej nie posądzą cię o reklamę no i nie zostaniesz (zbanowany) wykluczony z forum przez moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariorb 30.08.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 witam szanowna grupe budujących ze Szczecina juz od dosc dawna z ciekawościa przeglądam watki na tym forum niektóre z tematow bardzo mnie zaciekawily i dosc duzo wniosły do tego co robie na codzien wiem ze nie mozna sie reklamowac wiec tylko powiem ze szukam zlecen a miejsce wydaje sie dosc odpowiednie zwlaszcza ze skupia taka duza grupe ludzi w temacie budowa domu wykonuje instalacje grzewcze , sanitarne, gazowe ,solary , kominki z płaszczem wodnym. jesli znajda sie zainteresowani prosze o kontakt na emaila długo już jestem na tym forum ale się nikomu nie narzucam więc dam ci dobrą radę daj już raczej ogłoszenie w dziale ogłoszenia drobne : http://forum.muratordom.pl/ogloszenia-drobne,f48.htm?sid=98f400e4bd291595d4969dce6edfc5cf tam przynajmniej nie posądzą cię o reklamę no i nie zostaniesz (zbanowany) wykluczony z forum przez moderatora dzieki za informacje nie spodziewalem sie ze konsekwencje moga byc az tak wielkie wkoncu nic nie podalem ani nazwy ani strony www ale dzieki napewno pokieruje sie twoja uwaga tylko dziwne na innych grupach wykonawcy normalnie sie komunikuja i nikt im bana nie ładuje ale coz moze w błedzie jestem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.08.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 witam szanowna grupe budujących ze Szczecina juz od dosc dawna z ciekawościa przeglądam watki na tym forum niektóre z tematow bardzo mnie zaciekawily i dosc duzo wniosły do tego co robie na codzien wiem ze nie mozna sie reklamowac wiec tylko powiem ze szukam zlecen a miejsce wydaje sie dosc odpowiednie zwlaszcza ze skupia taka duza grupe ludzi w temacie budowa domu wykonuje instalacje grzewcze , sanitarne, gazowe ,solary , kominki z płaszczem wodnym. jesli znajda sie zainteresowani prosze o kontakt na emaila Chyba dobrze byłoby byś wypowiedziała się w paru tematach w "wymiana doświadczeń". Raczej wszyscy to czytają więc jak będziesz kompetentnie pomagać to klienci się znajdą. Plus informacja o tym co robisz w stopce. Wogóle to witamy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts