barnich 02.03.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Witam Gdzie w Szczecinie mogę kupić styropian Swisspora? Co sądzicie a szarym styropianie z Lambda 0031? Słyszałem że niektórzy przywożą bezpośrednio z fabryki w Międzyrzeczu, tu znajdziesz nr tel do przedstawiciela na nasz region:http://www.swisspor.pl/_page_pl/index.php?show=9 A dlaczego decydujesz sie właśnie na swisspor? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 02.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Czy możecie polecić jakiś dobry sklep od rolet zewnętrznych?Mamy problem i musimy zasięgnąć opini porządnego,znającego się na rzeczy fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moni_veron 03.03.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam wszystkich.Mam zamiar robić samemu wentylacje mechaniczną, czy ktoś z Was posiada już taką? Mamy dom piętrowy, więc chodzi mi o to w jaki sposób ukryć kanały, aby ich nie było za bardzo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_______m 03.03.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hej kolejne pytanie z natury instalacji. Kto z was ma rekuperacje i czy jest z niej zadowolony. Dostalem oferte na wykonanie od firmy rekuperatory.pl. Chca prawie 30kPLN i twierdza, ze mozna miec okolo 40% odzysku ciepla. Jesli zaloze, ze placilbym w sezonie 1500 za ogrzewanie miesiecznie przez 7 miesiecy, to dawaloby to max 4kPLN oszczednosci. Stad wniosek, ze to ustrojstwo zwroci sie w najlepszym przypadku po 8 latach (jesli koszty paliwa beda takie jak podalem, bo przy mniejszych to jeszcze dluzej). Jeśli ktoś jest zainteresowany to nasza firma zajmuje się montażem systemów rekuperacyjnych i pomp ciepła na terenie woj. lubuskiego i zachodniopomorskiego. Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu poprzez email. Instalujemy rekuperatory Bartosz oraz Nikol. Ceny dla domku jednorodzinego kształtują się najczęście na poziomie 13-19tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mak1975 03.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Czy możecie polecić jakiś dobry sklep od rolet zewnętrznych? Mamy problem i musimy zasięgnąć opini porządnego,znającego się na rzeczy fachowca. Pan Robert tel. 601-712-885 to producent rolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekrol 03.03.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam Czy ktoś może ma bramę WeatherGuard firmy Amarr - jest to firma amerykańska , grubosc panela 3,5cm , 4250/2250. Dostałem ofertę na 2400zł netto bez napędu. Co o tej ofercie sądzicie ,proszę o opinie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 03.03.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cześć Czy garaż i pomieszczenie gospodarcze robiliście ogrzewane czy tylko ocieplone również od wewnątrz??? (w pom gosp. piec kondensacyjny) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cześć Czy garaż i pomieszczenie gospodarcze robiliście ogrzewane czy tylko ocieplone również od wewnątrz??? (w pom gosp. piec kondensacyjny) pozdrawiam Ogrzewane, za duzo nie zaoszczedzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 04.03.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć Czy garaż i pomieszczenie gospodarcze robiliście ogrzewane czy tylko ocieplone również od wewnątrz??? (w pom gosp. piec kondensacyjny) pozdrawiam Pom. gosp. mam małe i w środku budynku, więc nie mam ogrzewania. Temp ok 15-18sC. W garażu jeden kaloryfer - przydaje się w b.duże mrozy aby utrzymać dodatnią temp.(auta, przyłącze wody). Zwykle przez zimę temp 8-10sC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 04.03.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam Jakie polecacie schody strychowe. Ważne aby były dobrze ocieplone i funkcjonalne. Czy kupowaliście je w Szczecinie czy przez Internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 04.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam Jakie polecacie schody strychowe. Ważne aby były dobrze ocieplone i funkcjonalne. Czy kupowaliście je w Szczecinie czy przez Internet. Ja kupilem Fakro ocieplane w Szczecinie Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 04.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam Jakie polecacie schody strychowe. Ważne aby były dobrze ocieplone i funkcjonalne. Czy kupowaliście je w Szczecinie czy przez Internet. Ja kupilem Fakro ocieplane w Szczecinie Fantom Właśnie czytam o nich i chyba też się na nie zdecyduje LTK THERMO 70x120. A gdzie kupowałeś dokładnie i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jahukorek 04.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam, przyszedł czas ruszenia z miejsca i bardzo przydałaby mi się lrównież ista wykonawców. Także i ja proszę o tą listę. Pzdr Hubert lista wyslana Czy ja też mogę poprosic o tą listę (coś mi sie z pocztą dzieje i zniknęła, albo sama wykasowałam - niechcaco) wyslana Witam serdecznie, ........... po roku Czy i ja moge prosic a taka listę? Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avon76 04.03.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ja tez sie zapisuje po taką listę)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wurzel2 04.03.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Mogę się pochwalić, że właśnie skończyłem łazienkę ...i jestem bardzo zadowolony z mojej "specekipy" a muszę powiedzieć, że raczej jestem wredny i wybredny inwestor dla swoich podwykonawców . W tym przypadku mogę uczciwie polecić swoich magików, tzn będę mógł w przyszłym tygodniu bo teraz robią mi obudowę kominka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 04.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A czy ktos mi może powiedziec jakie sa ceny ułożenia nawierzchni z przygotowaniem podłoza?Jeszcze nie jestem zdecydowana,czy ma to kostka granitowa,czy bruk...Nie wiem jakich cen się spodziewać..I gdzie można kupic w ,,dobrych "cenach materiały...?Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
studio45 04.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Hej , mam takie pytanie . Mysle ze dobrze trafiłem . Jestem troche rozbity pomiedzy budową a kupnem mieszkania , dodam ze działkę juz mam. Pytam rozmawiam i dalej twierdze ze nic nie wiem Chodzi o to ze kazdy podaje rozne kwoty budowy domu. Moj projekt to dom z poddaszem 128 m2, dach dwuspadowy , napewno ktos cos takiego buduje. Proszę tylko o informację jaki jest rząd wielkości takiego domu (jakiś przedział cenowy). Chodzi o stan surowy zamknięty. Dylemat moj to kasa którą mogę wziąść z banku a nie wiem czy mi starczy . Proszę o info a zarazem dzieki za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 04.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Hej , mam takie pytanie . Mysle ze dobrze trafiłem . Jestem troche rozbity pomiedzy budową a kupnem mieszkania , dodam ze działkę juz mam. Pytam rozmawiam i dalej twierdze ze nic nie wiem Chodzi o to ze kazdy podaje rozne kwoty budowy domu. Moj projekt to dom z poddaszem 128 m2, dach dwuspadowy , napewno ktos cos takiego buduje. Proszę tylko o informację jaki jest rząd wielkości takiego domu (jakiś przedział cenowy). Chodzi o stan surowy zamknięty. Dylemat moj to kasa którą mogę wziąść z banku a nie wiem czy mi starczy . Proszę o info a zarazem dzieki za pomoc . Musisz liczyć około 160 - 200tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 04.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 matam, Q-BIS wielkie dzięki za info, też zrobie w garażu mały grzejniczek tak by było w zimie między 5 a 10 st. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 04.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Mogę się pochwalić, że właśnie skończyłem łazienkę ...i jestem bardzo zadowolony z mojej "specekipy" a muszę powiedzieć, że raczej jestem wredny i wybredny inwestor dla swoich podwykonawców . W tym przypadku mogę uczciwie polecić swoich magików, tzn będę mógł w przyszłym tygodniu bo teraz robią mi obudowę kominka ... Wurzel2, jak możesz to prześlij namiary na priva. Za jakiś roczek (jak wszystko wypali )będę bawił się juz w wykończeniówkę, każdy namiar na sprawdzoną ekipę się przyda. z góry dzięki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts