mariusz626 19.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 witam, zastanawiam się nad zakupem okien Jezierskiego w SCMB? kupował ktoś z Was u nich? jeśli tak to proszę o info czy nie ma problemu z montażem? nikt nie brał okien w SCMB? pzdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 19.08.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 witam, zastanawiam się nad zakupem okien Jezierskiego w SCMB? kupował ktoś z Was u nich? jeśli tak to proszę o info czy nie ma problemu z montażem? nikt nie brał okien w SCMB? pzdr Mariusz zamówiłam ofertę na okna ale wątpliwości wzbudził właśnie montaż, ale ja mam ścianę 3w. A. Oferta była wiecej niż lepsza, wyszłam z założenia, że montaż to 3/4 sukcesu i odpadli w przedbiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 20.08.2008 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam nocną porą, Niebawem rozpoczynam przygodę z budowaniem własnego domku, w związku z czym chciałem się zorientować w lokalnych ekipach-cenach,terminach itp. Czy Matam również mógłby podrzucić do mnie ową sławetną listę wykonawców? ...w oczekiwaniu..... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam wieczorową porą, I od razu pytanie: czy ktoś kupował drzwi Gerdy u któregoś z ich autoryzowanych szczecińskich dystrybutorów tj. TOMEX lub ABRA? Proszę o opinię co co obsługi, jakości montażu ... czy były znizki!? Brałam drzwi z Tomexu - obsługa i montaż ok, jakieś zniżki były, chyba próg dębowy też dostałam za darmo. Natomiast samych drzwi nie polecam - po 1,5 roku zaczyna odspajać się w rogu panel zewnętrzny - zbieram się do złożenia reklamacji. Teska chyba też miała podobne problemy z Gerdą, więc chyba jakaś wada technologiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 20.08.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam wieczorową porą, I od razu pytanie: czy ktoś kupował drzwi Gerdy u któregoś z ich autoryzowanych szczecińskich dystrybutorów tj. TOMEX lub ABRA? Proszę o opinię co co obsługi, jakości montażu ... czy były znizki!? Brałam drzwi z Tomexu - obsługa i montaż ok, jakieś zniżki były, chyba próg dębowy też dostałam za darmo. Natomiast samych drzwi nie polecam - po 1,5 roku zaczyna odspajać się w rogu panel zewnętrzny - zbieram się do złożenia reklamacji. Teska chyba też miała podobne problemy z Gerdą, więc chyba jakaś wada technologiczna. Przeszukaj forum i jest wątek o Gerdach i odklejających się panelach. My z tego powodu zrezygnowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 20.08.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam nocną porą, Niebawem rozpoczynam przygodę z budowaniem własnego domku, w związku z czym chciałem się zorientować w lokalnych ekipach-cenach,terminach itp. Czy Matam również mógłby podrzucić do mnie ową sławetną listę wykonawców? ...w oczekiwaniu..... Pozdrawiam serdecznie Prosba na [email protected] koniecznie z nickiem z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 20.08.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 witam, poproszę o Wasze opinie na temat firmy Safanów (dachy), nikt u nich nie kupował? pzdr Mariusz Kupowalem u nich jakies drobne rzeczy, obsluga ok ale co do calego dachu to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 20.08.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 więźba dachowa - gdzie najtaniej?hellllllpppppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 20.08.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A ja mam pytanie czy ktoś w Szczecinie lub okolicy ma położoną dachówkę firmy Meyer-Holsen? Chciałabym zobaczyć jak wygląda, a może słyszeliście coś dobrego lub nie o tej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 20.08.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam wieczorową porą, I od razu pytanie: czy ktoś kupował drzwi Gerdy u któregoś z ich autoryzowanych szczecińskich dystrybutorów tj. TOMEX lub ABRA? Proszę o opinię co co obsługi, jakości montażu ... czy były znizki!? Brałam drzwi z Tomexu - obsługa i montaż ok, jakieś zniżki były, chyba próg dębowy też dostałam za darmo. Natomiast samych drzwi nie polecam - po 1,5 roku zaczyna odspajać się w rogu panel zewnętrzny - zbieram się do złożenia reklamacji. Teska chyba też miała podobne problemy z Gerdą, więc chyba jakaś wada technologiczna. Przeszukaj forum i jest wątek o Gerdach i odklejających się panelach. My z tego powodu zrezygnowaliśmy. OK, a jakie wzięliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 20.08.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witam wieczorową porą, I od razu pytanie: czy ktoś kupował drzwi Gerdy u któregoś z ich autoryzowanych szczecińskich dystrybutorów tj. TOMEX lub ABRA? Proszę o opinię co co obsługi, jakości montażu ... czy były znizki!? Brałam drzwi z Tomexu - obsługa i montaż ok, jakieś zniżki były, chyba próg dębowy też dostałam za darmo. Natomiast samych drzwi nie polecam - po 1,5 roku zaczyna odspajać się w rogu panel zewnętrzny - zbieram się do złożenia reklamacji. Teska chyba też miała podobne problemy z Gerdą, więc chyba jakaś wada technologiczna. Przeszukaj forum i jest wątek o Gerdach i odklejających się panelach. My z tego powodu zrezygnowaliśmy. OK, a jakie wzięliście? Kupilismy drewniane Cala. W toku rozwazan zrezygnowalismy z antywalmaniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda787 20.08.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Proszę o namiary na kogoś kto zajmuje sie białym montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 20.08.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Kupilismy drewniane Cala. W toku rozwazan zrezygnowalismy z antywalmaniowych. Matam gdzie zamawialiście drzwi Cala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 20.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 dostaliśmy odpowiedź o nadaniu numery naszej działki. Nie wiadomo jeszcze jaka będzie nazwa naszej ulicy. Z pisma wynika, że nie będzie to Graniczna ani Przytulna, ciekawe jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz626 20.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 witam, zastanawiam się nad zakupem okien Jezierskiego w SCMB? kupował ktoś z Was u nich? jeśli tak to proszę o info czy nie ma problemu z montażem? nikt nie brał okien w SCMB? pzdr Mariusz zamówiłam ofertę na okna ale wątpliwości wzbudził właśnie montaż, ale ja mam ścianę 3w. A. Oferta była wiecej niż lepsza, wyszłam z założenia, że montaż to 3/4 sukcesu i odpadli w przedbiegach a co było powodem Twoich wątpliwości - rozmowa ze sprzedawcą, montażystą, klientem czy też coś innego? pzdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz626 20.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 więźba dachowa - gdzie najtaniej? hellllllpppppp chyba tam gdzie zapłacisz bez VAT popytaj w składach Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz626 20.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 witam, poproszę o Wasze opinie na temat firmy Safanów (dachy), nikt u nich nie kupował? pzdr Mariusz Kupowalem u nich jakies drobne rzeczy, obsluga ok ale co do calego dachu to nie wiem. OK, dzięki i za to pzdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 20.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 witam, zastanawiam się nad zakupem okien Jezierskiego w SCMB? kupował ktoś z Was u nich? jeśli tak to proszę o info czy nie ma problemu z montażem? nikt nie brał okien w SCMB? pzdr Mariusz zamówiłam ofertę na okna ale wątpliwości wzbudził właśnie montaż, ale ja mam ścianę 3w. A. Oferta była wiecej niż lepsza, wyszłam z założenia, że montaż to 3/4 sukcesu i odpadli w przedbiegach a co było powodem Twoich wątpliwości - rozmowa ze sprzedawcą, montażystą, klientem czy też coś innego? pzdr Mariusz wiesz... jeśli rozmawiasz o oknach... ktoś mówi Ci, że pracuje w branży.... x lat i na pytanie jak zamontuje te wspaniałe okna w ścianie 3w... i on mówi, że jak to (?) normalnie, w murze.... to rozmowa dalsza nie ma sensu.... nie zaufam mu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 20.08.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 dostaliśmy odpowiedź o nadaniu numery naszej działki. Nie wiadomo jeszcze jaka będzie nazwa naszej ulicy. Z pisma wynika, że nie będzie to Graniczna ani Przytulna, ciekawe jaka no coś TY????? Nie mają nazwy ulicy???? Przecież ci w szeregowcach mieszkają na Granicznej.... no chyba, żeby u Was (na przedłużeniu) była inna ulica... ale przecież to jeden ciąg ... fajnie byłoby mieszkać na jakiejś "miłej" ulicy a nie takiej..takiej... granicznej jakiejś A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszon 21.08.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam Grupę. Podpowiedzcie jaką folię paroprzepuszczalną kupić i gdzie. Jest ich tyle na rynku, że kompletnie zgłupiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts