aLien01 29.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam Ma ktoś nr telefonu do urzędu w Policach aby zapytać się na jakim etapie jest moje pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meli 29.01.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, faktycznie jak trochę ochłonęłam to stwierdziłam, że przy tych gabarytach działki nie powinno to stanowić problemu, niemniej zdziwienie pozostało:) A tak z ciekawości 12m? przy jak dużej powierzchni? bo ciężko wyobrazić to sobie przy powiedzmy 700m;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 29.01.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, faktycznie jak trochę ochłonęłam to stwierdziłam, że przy tych gabarytach działki nie powinno to stanowić problemu, niemniej zdziwienie pozostało:) A tak z ciekawości 12m? przy jak dużej powierzchni? bo ciężko wyobrazić to sobie przy powiedzmy 700m;-) U nas w Dobrej - nieprzekraczalna linia zabudowy 8m na działce 783 m2). Z przodu mam więcej terenu niż od tarasu. Jak dobrze plunę to za płotem spadnie Mówi się trudno i płynie się dalej. Przynajmniej koszenia będzie mniej. R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 29.01.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 @aLien01: tutaj masz stronę powiatu polickiego na którym znajdziesz nazwisko swojego inspektora i numer telefonu. @Aniutka i Roofi: trawy do koszenia będzie tyle samo, tylko z innej strony domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 29.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 @aLien01: tutaj masz stronę powiatu polickiego na którym znajdziesz nazwisko swojego inspektora i numer telefonu. @Aniutka i Roofi: trawy do koszenia będzie tyle samo, tylko z innej strony domu Niekoniecznie. Wybetonuję przód, zrobię parę klombów i po kłopocie. Z tyłu nie za to wypielęgnujemy śliczne 50 m2 trawnika Pozdro R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 29.01.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Nie to żebym sie chwalił ale właśnie podpisaliśmy akt notarialny zakupu działeczki w Dołujach. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 29.01.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Nie to żebym sie chwalił ale właśnie podpisaliśmy akt notarialny zakupu działeczki w Dołujach. Pozdrowionka Milego swietowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 @aLien01: tutaj masz stronę powiatu polickiego na którym znajdziesz nazwisko swojego inspektora i numer telefonu. @Aniutka i Roofi: trawy do koszenia będzie tyle samo, tylko z innej strony domu Niekoniecznie. Wybetonuję przód, zrobię parę klombów i po kłopocie. Z tyłu nie za to wypielęgnujemy śliczne 50 m2 trawnika Pozdro R. no nie wiem - a jaką macie minimalną powierzchnię "zieloną"? podejrzewam, że minimum 30%... wszystkiego nie wybetonujecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 29.01.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 @aLien01: tutaj masz stronę powiatu polickiego na którym znajdziesz nazwisko swojego inspektora i numer telefonu. @Aniutka i Roofi: trawy do koszenia będzie tyle samo, tylko z innej strony domu Niekoniecznie. Wybetonuję przód, zrobię parę klombów i po kłopocie. Z tyłu nie za to wypielęgnujemy śliczne 50 m2 trawnika Pozdro R. no nie wiem - a jaką macie minimalną powierzchnię "zieloną"? podejrzewam, że minimum 30%... wszystkiego nie wybetonujecie.... O kur...! Faktycznie . Ciekawe czy zaliczą mi do powierzchni czynnej biologicznie kwitnący dach na północnej połaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 29.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Nie to żebym sie chwalił ale właśnie podpisaliśmy akt notarialny zakupu działeczki w Dołujach. Pozdrowionka Milego swietowania GRATULACJE Najprzyjemniejsze jednak przed Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anandama 29.01.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Kolejna edycja listy wydana Sprawdzcie swoje skrzynki ps. jakby co to piszcie reklamacje na znany Wam adres matam,dziękuję za listę a czy ja moge dostać taką liste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymekkk 29.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 A tak z ciekawości 12m? przy jak dużej powierzchni? bo ciężko wyobrazić to sobie przy powiedzmy 700m;-) No powierzchnia dwa razy wieksza okolo 1500m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam, otrzymałam dziś warunki zabudowy i w związku z tym mam kilka pytań. Czy powierzchnia zabudowy 10% (działka ma 3850m) nie będzie przymało i jak to jest u Was procentowo. Zastanawiam się również, czy powierzchnia biologicznie czynna 50% to nie za dużo? Jak to u Was wygląda? Prosiłabym również o odpowiedź, ile metrów u Was ustalono obowiązującą linie zabudowy od drogi gminnej (u mnie jest to 15m) i trochę jestem tym faktem zmartwiona, gdyz inaczej to sobie wyobrażałam. Pozdrawiam i licze na odpowiedzi. U mnie w Dobrej jest powierzchnia zabudowy 30%, minimalna powierzchnia nieutrwardzona zielona 50%, nieprzekraczalna linia zabudowy w odl. 5 m od drogi. Dołuje są zdecydowanie mniej przyjazne, ale przy tak dużej działce nie masz się o co martwić ja mam linie zabudowy 5 m, i aż zerknęłam.....nie mam powierzchni zabudowy no ale warunki i pozwolenie na budowę dane były na działkę rolną z produkcją rolną teraz wogołe nie byłoby mozliwe na działce 753m2 postawić dom parterowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nie to żebym sie chwalił ale właśnie podpisaliśmy akt notarialny zakupu działeczki w Dołujach. Pozdrowionka gratulacje. Stare Dołuje czy Kościńskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 30.01.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nie to żebym sie chwalił ale właśnie podpisaliśmy akt notarialny zakupu działeczki w Dołujach. Pozdrowionka gratulacje. Stare Dołuje czy Kościńskie? dziękuję Słoneczny Sad vis-a-vis ZANa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 30.01.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 gratuluje przyszłym inwestorom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 31.01.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Nie to żebym sie chwalił ale właśnie podpisaliśmy akt notarialny zakupu działeczki w Dołujach. Pozdrowionka Milego swietowania GRATULACJE Najprzyjemniejsze jednak przed Wami. gratuluje przyszłym inwestorom Dziękuję za gratulacje Projekt wybrany - pora zderzyć sie z formalnościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adifx 31.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Czy ma ktos doswiadczenia ze szczecinskimi kominkarzami? Chodzi mi konkretnie o produkty firmy Jotul, ale chetnie poczytam wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartez-k 01.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dostalem kolejna wycene pc:Nibe fighter 1140 8 kWsondy pionowe ok 200mpodłogówka (175 m2)calosc 80 kchyba brzmi nizle...co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ja od 5 lat palę ( teraz mniej z lenistwa) Jotulem 1.8 panoramą, jak narazie jest oki. nie polecam zdecydowanie pana zbyszka ( on jest ,ptzynajmniej kiedyś był dilusiem- kupić u niego i wiać)miał firme na pograniczu Szczecina i Mierzyna, wczesniej na gumieńcach. polecam Buczka, ale on drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts