RadekO 07.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witajcie, słyszałam o praktyce składania projektów w hurtowniach do wyceny materiałów. Możecie polecić jakieś składy w Szczecinie lub okolicach? Robiliście tak? Warto zajrzec do HMB na ul. Świeczeskiej Niekoniecznie. Ja zostawiłam tam zestawienie materiałów z przedmiaru do wyceny i mnie totalnie olali. Było to jesienią zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 07.05.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 poszło na priva pzdr RobertDzieki, a z firmy tez jestes zadowolony??? Wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Czysto i "z głową" - w czasie montażu. Czy jest wszystko ok ostatecznie wyjdzie jak zamieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Hej Witam Wszystkich Poszukuję namiarów na dobrego, niedrogiego i sprawdzonego fachowca, który zaprojektuje i wykona zabudowę garderoby. Też chętnie skorzystamy ze sprawdzonego fachowca ci z Polic są dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nie pamiętam telefonu do Pana Rysia, ulica mi też wypadła z gowy ale dojechać tam jest bardzo prosto. wiesz gdzie kiedyś dawno temu było kino bałtyk? teraz na rogu jest tam apteka,skrecasz w te ulice hurtownia jest po prawej stronie tej ulicy - jest spory szyld na rogu tego domu. Hurtownia w tzw niskim parterze Pan Rysio doradzi nie zedrze kasy i do tego czasem pomoże dowieść- mi jego brat przywiózł wannę, bo do auta nie wchodziła a sam stwierdził kasy szkoda na transport. Rysio ma jedną wadę- zagada na śmierć....ale miły człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nie pamiętam telefonu do Pana Rysia, ulica mi też wypadła z gowy ale dojechać tam jest bardzo prosto. wiesz gdzie kiedyś dawno temu było kino bałtyk? teraz na rogu jest tam apteka,skrecasz w te ulice hurtownia jest po prawej stronie tej ulicy - jest spory szyld na rogu tego domu. Hurtownia w tzw niskim parterze Pan Rysio doradzi nie zedrze kasy i do tego czasem pomoże dowieść- mi jego brat przywiózł wannę, bo do auta nie wchodziła a sam stwierdził kasy szkoda na transport. Rysio ma jedną wadę- zagada na śmierć....ale miły człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ups dubelek wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 08.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nie pamiętam telefonu do Pana Rysia, ulica mi też wypadła z gowy ale dojechać tam jest bardzo prosto. wiesz gdzie kiedyś dawno temu było kino bałtyk? teraz na rogu jest tam apteka,skrecasz w te ulice hurtownia jest po prawej stronie tej ulicy - jest spory szyld na rogu tego domu. Hurtownia w tzw niskim parterze Pan Rysio doradzi nie zedrze kasy i do tego czasem pomoże dowieść- mi jego brat przywiózł wannę, bo do auta nie wchodziła a sam stwierdził kasy szkoda na transport. Rysio ma jedną wadę- zagada na śmierć....ale miły człowiek. dzięki serdeczne! Podjadę do Pana Rysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 08.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ups dubelek wyszedł. Hej U Ciebie często się dubluje.. A ja tak nie umiem Zawsze można usunąć swojego posta (górny prawy róg usuń-zmień) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chase 08.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 poszło na priva pzdr RobertDzieki, a z firmy tez jestes zadowolony??? Wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Czysto i "z głową" - w czasie montażu. Czy jest wszystko ok ostatecznie wyjdzie jak zamieszkamy. Czy ja też mogę prosić o namiary na tą firmę? Ewentualnie może warto po prostu napisać publicznie na forum jaka to firma. Pewnie wiele osób jest/będzie zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 08.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Czy odbywa się jutro spotkanie naszej grupy? Jeżeli tak- to gdzie i o której godzinie? mamy przynieść węgiel do grilla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 poszło na priva pzdr RobertDzieki, a z firmy tez jestes zadowolony??? Wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Czysto i "z głową" - w czasie montażu. Czy jest wszystko ok ostatecznie wyjdzie jak zamieszkamy. Czy ja też mogę prosić o namiary na tą firmę? Ewentualnie może warto po prostu napisać publicznie na forum jaka to firma. Pewnie wiele osób jest/będzie zainteresowanych. Wysyłam info na priva. Jak wszystko bedzie prawidłowo funkcjonować wtedy można zrobić im "reklamę" na forum. W tej chwili to chyba jeszcze za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 08.05.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Również bardzo proszę o inforamcję pzdr Bartek poszło na priva pzdr RobertDzieki, a z firmy tez jestes zadowolony??? Wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Czysto i "z głową" - w czasie montażu. Czy jest wszystko ok ostatecznie wyjdzie jak zamieszkamy. Czy ja też mogę prosić o namiary na tą firmę? Ewentualnie może warto po prostu napisać publicznie na forum jaka to firma. Pewnie wiele osób jest/będzie zainteresowanych. Wysyłam info na priva. Jak wszystko bedzie prawidłowo funkcjonować wtedy można zrobić im "reklamę" na forum. W tej chwili to chyba jeszcze za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 09.05.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Czy odbywa się jutro spotkanie naszej grupy? Jeżeli tak- to gdzie i o której godzinie? Wyglada na to ze sie nie odbywa nigdzie i zwyczajnie nie wyszlo.. Moze sprobujemy raz jeszcze? Ja dysponuje polem, ale na polu nic gory-doly i chaszczory. No ale jakbyscie reflektowali... W sumie, to mozna sie i w knajpce jakiejs umowic... Moze dajcie znac, kto faktycznie jest chetny, miejsce sie jakies fajne wymysli! A czy nasze ptasie, ptasio-zwierzakowe osiedle koscinsko-dolujskie organizuje sie w jakas mala spolecznosc? (grilki itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 10.05.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witam Właśnie się dowiedziałem że w Dołujach jest dzisiaj jakis festyn - szkoda, że wcześniej nie wiedzielismy można by było tam się spotkać. A na marginesie na festynie ma być muzyczka, piffko, a gospodynie mają sprzedawać wyroby garmażeryjne własnej produkcji . Cały zysk z festynu na budowę kościoła ma być przeznaczony. Ciekawe jak moja mżonka stanie się gospodynią wiejską czy coś na sprzeadaż przygotuje, ja mogę ewentualnie jajecznice sprzedawać . pozdrawiam Bartek Czy odbywa się jutro spotkanie naszej grupy? Jeżeli tak- to gdzie i o której godzinie? Wyglada na to ze sie nie odbywa nigdzie i zwyczajnie nie wyszlo.. Moze sprobujemy raz jeszcze? Ja dysponuje polem, ale na polu nic gory-doly i chaszczory. No ale jakbyscie reflektowali... W sumie, to mozna sie i w knajpce jakiejs umowic... Moze dajcie znac, kto faktycznie jest chetny, miejsce sie jakies fajne wymysli! A czy nasze ptasie, ptasio-zwierzakowe osiedle koscinsko-dolujskie organizuje sie w jakas mala spolecznosc? (grilki itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 10.05.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 No wielka szkoda... Tyle, ze dzis komunijny dzien. W Dolujach, na rozjezdzie w Lisia i szose na Koscino, stoi taki maly zolty parterowy budyneczek a przy nim mnostwo lawostolow. Czy ktokolwiek wie, co to? Moze by tam sie dalo spotkac - jesli bedzie wiecej chetnych. A jesli mniej, to cosik innego, jeszcze kameralniejszego, wymyslimy. Pytanie - kiedy? 23 maja? Ktos chetny? Na jakich warunkach? Mnie jest sie teraz dosc trudno zajac strona organizacyjna, bo jestem sama i jedynie na nogach pomykam... bardziej mobilna bede dopiero od jesieni. Bylam na swiecie hrabstwa na angielskiej wsi... To bylo cos "nadsuper" Wystawy zwierzat (krowy, owieczki, drob, kroliki, psy, kozy, guanako - i wszystko z pieknymi rozetami za lokaty ), wyroby miejscowych zakladow spozywczych czyli - miodek, serek, chlebek. Pokazy strzyzenia owiec i powozenia, male zawody jezdzieckie. Pokaz stawiania muru z kamienia bez uzycia zaprawy. Pokaz tancow irlandzkich. Pokaz rzezbienia w drewnie pila mechaniczna. Wszelkie konkurencje "kwiatowo-ogrodkowe". Dla gospodyn domowych: konkurs na najpyszniejsze ciasto, najladniejsze rekodzielo i sama juz nie pamietam co. Wszystko powiazane z jarmarkiem, gdzie mozna bylo kupic wszystko po bardzo przyzwoitych piniondzach... Spedzilam w Anglii sporo czasu, ale dzien spedzony na tamtym festynie byl najpiekniejszym ze wszystkich... Czulam sie jak trzylatek w sklepie z zabawkami Jezeli cokolwiek podobnego bedzie sie przytrafiac w mojej gminie, to bede wspierac czym sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noag 11.05.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam Poszukuję (na szybko) namiarów na konstruktora budowlanego (konstrukcja stropu) jeżeli ktoś takowe posiada będę wdzięczny.Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.05.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Apel do forumowiczow :Nie wiem czy slusznie czy nei, ale uwazam, ze na forum ni epowinny sie pojawiac posty typu : "poprosze o namiar na ta firme" oraz "poszlo na priv".Jest tego naprawde sporo (i to najczescienj zawierajace potezne cytaty z poprzednich postow), a tego typu korespondencja powinna sie odbywac poprzez skrzynki prywatne. Naprawde nikogo nie ineteresuje, ze jedna osoba prosi o namiary a druga informuje, ze jej wyslala. A zapych to starsznie forum i powoduje ze staje sie nieczytlene. Co o tym sadzicie ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 11.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Apel do forumowiczow : Nie wiem czy slusznie czy nei, ale uwazam, ze na forum ni epowinny sie pojawiac posty typu : "poprosze o namiar na ta firme" oraz "poszlo na priv". Jest tego naprawde sporo (i to najczescienj zawierajace potezne cytaty z poprzednich postow),[...] Co o tym sadzicie ? Fantom Mniej, więcej się zgadzam z Twoją teorią Cytat można skrócić i nie wymaga to większych umiejętności [...] Co do pytania o fachowców, to uważam, że między innymi po to jest to forum! Co do info, że poszło na priv, z jednej strony masz rację, ale taki odzew, to też sygnał, że jest odpowiedź na zadane pytanie, a ustalone jest, że na forum nikogo nie reklamujemy! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.05.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Apel do forumowiczow : Nie wiem czy slusznie czy nei, ale uwazam, ze na forum ni epowinny sie pojawiac posty typu : "poprosze o namiar na ta firme" oraz "poszlo na priv". Jest tego naprawde sporo (i to najczescienj zawierajace potezne cytaty z poprzednich postow),[...] Co o tym sadzicie ? Fantom Mniej, więcej się zgadzam z Twoją teorią Cytat można skrócić i nie wymaga to większych umiejętności [...] Co do pytania o fachowców, to uważam, że między innymi po to jest to forum! Co do info, że poszło na priv, z jednej strony masz rację, ale taki odzew, to też sygnał, że jest odpowiedź na zadane pytanie, a ustalone jest, że na forum nikogo nie reklamujemy! ... Oczywiscie, ze forum jest miedzy innymi po to aby pytac o fachowcow. Ale napsialem wyraznie "poprosze o namiar na ta firme o ktorej pisales" a nie "czy znacie firme ktora zrobi ...". Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noag 11.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Apel do forumowiczow : Nie wiem czy slusznie czy nei, ale uwazam, ze na forum ni epowinny sie pojawiac posty typu : "poprosze o namiar na ta firme" oraz "poszlo na priv". Jest tego naprawde sporo (i to najczescienj zawierajace potezne cytaty z poprzednich postow), a tego typu korespondencja powinna sie odbywac poprzez skrzynki prywatne. Naprawde nikogo nie ineteresuje, ze jedna osoba prosi o namiary a druga informuje, ze jej wyslala. A zapych to starsznie forum i powoduje ze staje sie nieczytlene. Co o tym sadzicie ? Fantom A jakim celom zatem ma służyć to forum, czy nie właśnie wymianie doświadczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts