kuciar 01.09.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 poszlo na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 01.09.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 czy możecie polecić jakiś zakład kamieniarski? Potrzebuję kupić/zrobić parapety zewnętrzne na już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.09.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Ewa zadałam pytanko, bo nie działo się nic a ja na rowerku codziennie po parapety skocz do kamieniarza w mierzynie ....jest ok, mi robił cały blat granitowy do kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 02.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Czy ktoś z Was posiada odkurzacz centralny Univac i ile kosztowało położenie samej instalacji. Dostałam wycenę 240 za pkt.(4 w tym 2 szufelki). Całość instalacji 960zł.Dzięki za wszelkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 02.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Nie wiem co to za odkurzacz, ale cena za instalację OK. Ja za 3 pkt, bez szufelek (dla mnie za głośno działają) zapłaciłam 850 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 02.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 poszlo na [email protected] wielkie dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 02.09.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 robil ktos moze ostatnio wylewki ??jak ta usluga stoi teraz cenowo ??? i czy lepiej brac fachowca z materialem czy samemu kupic material ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 02.09.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Czy ktoś z Was posiada odkurzacz centralny Univac i ile kosztowało położenie samej instalacji. Dostałam wycenę 240 za pkt.(4 w tym 2 szufelki). Całość instalacji 960zł. Dzięki za wszelkie uwagi. Za 6 pkt 1900 PLN Przy okazji podaje ostatnie notowania: Tynk gipsowy 24 PLN z materialem Tynk CW 27 PLN z materialem Odgromowka 6500 (w ogole ktos z Was sie do tego przymierza?) z 4 sondami (bez otoku)... Wymurowanie okna 120x150 luksferami (2 rzedy po 2) 900 PLN...taniej bylo okno wstawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynaimarcin 02.09.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam WszystkichCzy ktoś z Was budował dom w Gryfinie lub okolicach Gryfina?Zabieramy się z żonką za budowe i mamy mnóstwo pytań, watpliwości i obawMoże nie jestem oryginalny ale liczę na wszelką pomocJeżeli macie namiary na tanie matriały to będę wdzięczny za informacjęBudujemy z Porotehrmu, styropian,wełna, dachówka ceramicznaDomek Diuna III z domusaPozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noag 02.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam serdecznie,Poszukuję ekipy do ocieplenie i zabudowy poddasza.Jeżeli macie sprawdzonych wykonawców, to bardzo proszę o namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noag 02.09.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Czy ktoś z Was posiada odkurzacz centralny Univac i ile kosztowało położenie samej instalacji. Dostałam wycenę 240 za pkt.(4 w tym 2 szufelki). Całość instalacji 960zł. Dzięki za wszelkie uwagi. Za 6 pkt 1900 PLN Przy okazji podaje ostatnie notowania: Tynk gipsowy 24 PLN z materialem Tynk CW 27 PLN z materialem Odgromowka 6500 (w ogole ktos z Was sie do tego przymierza?) z 4 sondami (bez otoku)... Wymurowanie okna 120x150 luksferami (2 rzedy po 2) 900 PLN...taniej bylo okno wstawic Nas odkurzacz centarlny kosztował 1100 zł (4 punkty w tym 1 szufelka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynaimarcin 03.09.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 WitamCzy uważacie że cena 3,99 zł/netto za 1 szt bloczku Porothermu 24 cm jest OK?Jest to cena przy własnym rozładunku (czyli trzeba załatwić koparke albo sztaplarkę)Będę wdzięczny za odpowiedźSzukam też taniego betonu do ław i stropu?Jeżeli macie namiary to z góry dzięki za infoMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 03.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam Czy uważacie że cena 3,99 zł/netto za 1 szt bloczku Porothermu 24 cm jest OK? Jest to cena przy własnym rozładunku (czyli trzeba załatwić koparke albo sztaplarkę) Będę wdzięczny za odpowiedź Szukam też taniego betonu do ław i stropu? Jeżeli macie namiary to z góry dzięki za info Marcin Myślę, że cena atrakcyjna ja płaciłem 4,90zł netto z transportem za Wienerberger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.09.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ewa zadałam pytanko, bo nie działo się nic a ja na rowerku codziennie po parapety skocz do kamieniarza w mierzynie ....jest ok, mi robił cały blat granitowy do kuchni.... Dajcie znac ile takie parapety tam mniej wiecej kosztuja (jakie wymiary + grubosc + kolor za jaka cene) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.09.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Troche mniej typowe pytanko : macie namairy na jakas ekipe z mlotem pneumatycznym ? Musze rozwalic prawie caly chudziak i chyba bez tego typu sprzetu kucie 10 cm B2 mija sie z celem. A moze mozna gdzies pozyczyc ? Duzy elektryczny chyba tez wystarczy ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 04.09.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Troche mniej typowe pytanko : macie namairy na jakas ekipe z mlotem pneumatycznym ? Musze rozwalic prawie caly chudziak i chyba bez tego typu sprzetu kucie 10 cm B2 mija sie z celem. A moze mozna gdzies pozyczyc ? Duzy elektryczny chyba tez wystarczy ? Fantom Można pożyczyć, np na Słonecznym, za Castoramą. Elektryczny wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynaimarcin 04.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Cześć Szukam drewna (z najlepszą ceną na konstrukcję dachu Macie jakieś namiary na tani Tartak? Pzdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.09.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Pilne Ile płaciliście za rozprowadzenie rur kanalizacyjnych pod chudziakiem? Płaci się za punkty czy za całość? Bo mi wycena 2000-2500 za 5 punktów w piwnicy wydaje się ciut barbarzyńska... Pomóżcie! zapłaciłem 2000zł i uważam, że przepłaciłem. Czy możecie polecić jakąś firmę działającą w okolicach Szczecina która specjalizuje się w POŚ bezdrenażowych O dżizasss jaka cena , ja co prawda nic nie zapłaciłem 0 bo rozłożyłem sobie sam ale spotkałem sie z wyceną ok 10 zł mb rury. Swoją drogą przecież taka czynnośc powinna być wliczona w cenę wykonania stanu surowego chyba , że jakoś tam inaczej się rozliczasz firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 04.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Troche mniej typowe pytanko : macie namairy na jakas ekipe z mlotem pneumatycznym ? Musze rozwalic prawie caly chudziak i chyba bez tego typu sprzetu kucie 10 cm B2 mija sie z celem. A moze mozna gdzies pozyczyc ? Duzy elektryczny chyba tez wystarczy ? Fantom Można pożyczyć, np na Słonecznym, za Castoramą. Elektryczny wystarczy . Wypozyczenie i kucie własnoręczne to mordęga i ekonomicznie bez sensu. Koszt wynajęcia koparki typu caterpillar z młotem to ok 100 zł/godz. Wynajęcie młota w wypozyczalni to koszt ok 70 zł/dobe + uwaga 8 zł za dłuto. Sam to przerabiałem. teraz sobie wystarczy policzyć w jakim czasie wykuje to maszyna a w jakim samemu i jakie będa koszty. U nas jest firma STĘPOL co ma taką maszynę tel 501243351 operator Robert, można podpytać, ale też i każdy w tamtej okolicy kto ma taka koparkę powinien mieć końcówkę z młotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 04.09.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Mam pytanko - czy budował ktoś z Was dom z epiką p. Palestyny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts