aLien01 02.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam Czy możecie polecić jakiś sklep w Szczecinie lub internetowy z ofertą mebli łazienkowych? Alien a ja polecam berlinska ikeę, pooglądaj watek we wnetrzach maja super mebelki i do tego umywalki - naprawde dobra jakosć. Moi sasiedzi maja od 6 lat drewniane mebelki i piękna duża umywalkę.... Jak cos słuze katalogiem na 2010 rok. Ok dzięki za info "sąsiadko" z Dołuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.12.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam Czy możecie polecić jakiś sklep w Szczecinie lub internetowy z ofertą mebli łazienkowych? Alien a ja polecam berlinska ikeę, pooglądaj watek we wnetrzach maja super mebelki i do tego umywalki - naprawde dobra jakosć. Moi sasiedzi maja od 6 lat drewniane mebelki i piękna duża umywalkę.... Jak cos słuze katalogiem na 2010 rok. Ok dzięki za info "sąsiadko" z Dołuj do berlińskiej ikei masz około 150 km, droga prosta jak drut- my jezdzimy do Ikei przy lotnisku Schoenefeld.( waltersdorf ) nie można placić kartą Visa...ale jak coś bankomat jest.oprócz ikeii jest tam pare ciekawych sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sethan 03.12.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dzięki Piotr za listę. Troche tego jest. Łatwiej podjąć decyzję. Hej:) Jak masz to się podziel... Noe wiem jak się dopisuje sprawdzoengo wykonawcę do tej listy? Bo jak na razie (z tego co mam zrobione) to ekipę ciesielską i dekarską serdecznie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 03.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie Potrzebuje kupic siatke lesna, nie wiecie gdzie w zachodnioporskim najtaniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 03.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam !!! mam pytanie czy macie namiary na sprawdzonego architekta wnętrz ??? podajcie tez jakie teraz sa ceny za m2 .????? czy cena 90zl/m2 netto to duzo czy malo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie Potrzebuje kupic siatke lesna, nie wiecie gdzie w zachodnioporskim najtaniej?? chodzi o ogrodzenie budowy ? Ja w Casto kupowalem chyba za rolke (50 m) cos kolo 100 zz jak dobrze pamietam Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 03.12.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie Potrzebuje kupic siatke lesna, nie wiecie gdzie w zachodnioporskim najtaniej?? chodzi o ogrodzenie budowy ? Ja w Casto kupowalem chyba za rolke (50 m) cos kolo 100 zz jak dobrze pamietam Fantom Dokladnie tak, chodzi o ogrodzenie dzialki budowlanej A nie pamietasz jaka wysokosc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie Potrzebuje kupic siatke lesna, nie wiecie gdzie w zachodnioporskim najtaniej?? chodzi o ogrodzenie budowy ? Ja w Casto kupowalem chyba za rolke (50 m) cos kolo 100 zz jak dobrze pamietam Fantom Ja też za 100 (dokładnie 99 pln) ale za 25 mb x 160 wys., oczka 15x30cm, w LM. W tej samej cenie za mb, tylko pakowane po 50 m była w Teleporcie 2000 na Chopina, choć mi polecano, że tam najtaniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 03.12.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dzieki Dzwonilam do Casto i maja 50 mb po 240 zl- drogo Sprawdze na Chopina Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.12.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dzieki Dzwonilam do Casto i maja 50 mb po 240 zl- drogo Sprawdze na Chopina Dzieki No to juz pamietam. Byly po 200 zl a nie po 100 zl. Tylko sa rozne wysokosci i wielkosci oczek. Na potrzeby budowy mam cos chyba 160 cm wysokosci Fantom ps. Tak swoja droga mam chyba jedna rolke cala nieuzywana - moge odsprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.12.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ...Tak swoja droga mam chyba jedna rolke cala nieuzywana - moge odsprzedac. Ja w Casto kupowalem chyba za rolke (50 m) cos kolo 100 zz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ...Tak swoja droga mam chyba jedna rolke cala nieuzywana - moge odsprzedac. Ja w Casto kupowalem chyba za rolke (50 m) cos kolo 100 zz No tak. Kupilem 3 rolki (4 boki po 30 pare metrow). Ale ogrodzilem tylko 2,5 boku na trzecim boku sasiad ma juz plot stawiac, a z przodu wjazd sobie zostawilem zupelnie otwarty - wygodniej. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Rozumiem, ja tylko zauważyłem, że już podałeś cenę za którą chcesz odsprzedać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.12.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hehe. W sumie nawet nie wiem czy chce odsprzedac, bo lezy w baraku / garazu, a ja od kilku tygodni nie wiem gdzie sa do niego klucze Na szczescie nie ma tam za wanych rzeczy a reszte moge juz trzymac w srodku domku. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 03.12.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Po wiela ta siatka, bo wysoka 160 cm rozumiem?? Na alllegro znalazlam po 100 zl rolke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Po wiela ta siatka, bo wysoka 160 cm rozumiem?? Na alllegro znalazlam po 100 zl rolke Ale ile metrów w tej rolce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 03.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wlasnie na razie chce tylko i wylacznie instalacje bez zadnych dalszych zobowiazan. Co do cen (dla potomnych) kazdy mniej wiecej za punkt chce 250 zl Ja mam 5-6 punktow (duzo ale tak wychodzi) Fantom 5-6? to sporo! Duży dom chyba budujesz. Ja na swoich 220m mam 3 w domu + 1 w garażu dwie szufelki (kuchnia i wiatrolap) jedno gniazdo na dole dwa na gorze (rozpietosc domu to 19 m) i dodoatkowe gniazdo w garazu (nie w odkurzaczu ktory edzie z tylu ale z przodu, aby moc sobi enp posprzatac auto przed domkiem. Fantom Zrób dokładny obmiar. My rozpiętość domu mamy 15m. Rurę 8m - dochodzi w każdy kont. Ta 8m rura jest rurą średniej długości. Z 5 letniego doświadczenia: - to szufelkę używam rzadko wolę wyciągnąć odkurzacz, bo i tak muszę od razu odkurzyć nie tylko kuchnię, ale i jadalnię a i łącznik zda się przelecieć - szufelki w wiatrołapie nie mam i nigdy mi jej tam nie brakowało - 8m rura przy jednostce centralnej u mnie w garażu w zupełności wystarcza, nie ma problemu z odkurzeniem auta Na początku też liczyliśmy, że będzie potrzeba więcej punktów ale Pan B. z ul. Zachodniej podszedł bardzo rzetelnie do sprawy i zostały nam 3 punkty (ten w jednostce centralnej jest gratis). Żałuję tylko, że od razu nie dokupiłam separatora (czy jakoś tak) do czyszczenia kominka. No to macie szczescie, ze tak mozecie rozprowadzic. Choc jak rura 8 m siegacie dom o rozpietosci 15 m ? To na styk. Ja przy rozpietosci 19 m i szrerokosci 9 m nie mam szans. Nawet jakbym nie mial scian i punkt centralnie - rurua z 11 m by musiala byc. Co do szufelki w wiatrolapie - zastanowie sie - ale akurat aby ja tam zrobic to 1 m rury potzrebny W garazu OC bedzie na koncu. Garaz wiec z ledwoscia obejme (jakies 6x7 m), ale juz przed garaz nie mam szans siegniecia. Jedyne wiec z czego moge zrezygnowac to ta szufelka jedna (lub dwie) Fantom U mnie są dwa gniazda w domu, jedno w garażu, dwie szufelki (kuchnia i wiatrołap). Wszystko ogarnięte łącznie z tarasami. Rura 9 m. Dom 220 m kw. pow. całkowitej. Szufelki sprawdzają się bardzo dobrze. Cieszę się, że dałem się przekonać panu z Zachodniej. Jedynym zaskoczeniem jest ich głośna praca, coś zbliżone do startu odrzutowca, ale przecież tylko przez kilka sekund. Na pewno fajnym ułatwieniem jest przełącznik w rączce i na to warto zwrócić uwagę. Rura wtedy jest trochę droższa, ale warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 03.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie Potrzebuje kupic siatke lesna, nie wiecie gdzie w zachodnioporskim najtaniej?? Cześć Ja kupowałem na wiosnę tego roku w LM. 90pln za rolkę 25 m, 160wysoka. Jak do tej pory to najlepiej zainwestowane pieniądze hi hi ( dopiero jestem na etapie projektu) ale dzięki ogrodzeniu działki nie mam sterty śmieci z pobliskich budów. Sąsiedzi którzy nie ogrodzili plują sobie teraz w brodę. Mają pełno gruzu, śmieci i rozjeżdżone działki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 03.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam !!! mam pytanie czy macie namiary na sprawdzonego architekta wnętrz ??? podajcie tez jakie teraz sa ceny za m2 .????? czy cena 90zl/m2 netto to duzo czy malo ?? Według mnie mega dużo, taka stawka w przeliczeniu za metr to jest realna ale w przypadku całego projektu budowlanego domu a nie wnętrz. Np. dom 180m2 wyniesie 16200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 04.12.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Po wiela ta siatka, bo wysoka 160 cm rozumiem?? Na alllegro znalazlam po 100 zl rolke Ale ile metrów w tej rolce? 50 mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts