Madzia 1976 06.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Sluchajcie... pytania o: 1) Elektrycy Namiary i ceny? Myslalem sam robic, ale najzwyczajniej czasu nie mam 2) Tynki wewnetrzne Namiary i ceny? 3) Hydraulicy (kompleksowo najlepiej) Namiary i ceny ;D Bylbym wdzieczny gdybyscie dali kilka informacji Pozdr., Szymek Jeśli mogę się podłączyć to też poproszę. Interesują mnie elektrycy i hydraulicy. Jeśli chodzi o tynki to chyba zostanę przy ekipie SSO ufam (jak na razie ) i mam nadzieję że dobrze wybrałam. Ale elektryk i hydraluik (kompleksowo) bardzo mnie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J_Dabski 08.02.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a tynki robisz gipsowe czy cement-wapno lub wapno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubert w Lubczyku 08.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam, przyszedł czas ruszenia z miejsca i bardzo przydałaby mi się lrównież ista wykonawców. Także i ja proszę o tą listę.Pzdr Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biernapiotr 08.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a tynki robisz gipsowe czy cement-wapno lub wapno? witam zdrowsze!! oddychają -cementowo - wapienne ale droższe trzeba jeszcze gładzić polecane przy porothermie cena26-28m2 gisowe tańsze i zamyka się pory muru polecany przy ytongu cena22-24m2 pozdrawiam piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wurzel2 08.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witajcie czy ktoś mógłby mi podesłać na maila aktualną listę wykonawców....please! tez prosze o podeslanie listy podaj maila na priva proszę o listę a tak prz okazji będzie sposobność dokoptować kilka osób, które właśnie walczą u mnie z wykończeniówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 09.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam, przyszedł czas ruszenia z miejsca i bardzo przydałaby mi się lrównież ista wykonawców. Także i ja proszę o tą listę. Pzdr Hubert lista wyslana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 09.02.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 a tynki robisz gipsowe czy cement-wapno lub wapno? witam zdrowsze!! oddychają -cementowo - wapienne ale droższe trzeba jeszcze gładzić polecane przy porothermie cena26-28m2 gisowe tańsze i zamyka się pory muru polecany przy ytongu cena22-24m2 pozdrawiam piotr U mnie będą cementowo - wapienne 27 zł m2 jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 09.02.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam, przyszedł czas ruszenia z miejsca i bardzo przydałaby mi się lrównież ista wykonawców. Także i ja proszę o tą listę. Pzdr Hubert lista wyslana Czy ja też mogę poprosic o tą listę (coś mi sie z pocztą dzieje i zniknęła, albo sama wykasowałam - niechcaco) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 09.02.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ta lista to hermetyczne grono czy ulega poprawkom z czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 09.02.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ta lista to hermetyczne grono czy ulega poprawkom z czasem? liste tworzymy wszyscy my. czyli piszesz co chcesz od siebie dodac i tyle Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 09.02.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam, przyszedł czas ruszenia z miejsca i bardzo przydałaby mi się lrównież ista wykonawców. Także i ja proszę o tą listę. Pzdr Hubert lista wyslana Czy ja też mogę poprosic o tą listę (coś mi sie z pocztą dzieje i zniknęła, albo sama wykasowałam - niechcaco) wyslana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 09.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edy222 09.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 odnosnie listy podajcie maile na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 09.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. jest juz grudniowa wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 09.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. jest juz grudniowa wersja to czy ja mogę prosić o te wersje grudniowa na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 09.02.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Komu wysyłać komantarze na listę wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 09.02.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. jest juz grudniowa wersja Witam Hmm, to widze ze teraz dosc wybiorczo lista dochodzi ... Ja nie dostalem a sadzilem ze chyba z racji mego malego wkladu cos mi sie powinno dostac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 09.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. jest juz grudniowa wersja Witam Hmm, to widze ze teraz dosc wybiorczo lista dochodzi ... Ja nie dostalem a sadzilem ze chyba z racji mego malego wkladu cos mi sie powinno dostac... święta racja, tez mi się to nie bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 09.02.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. jest juz grudniowa wersja Witam Hmm, to widze ze teraz dosc wybiorczo lista dochodzi ... Ja nie dostalem a sadzilem ze chyba z racji mego malego wkladu cos mi sie powinno dostac... święta racja, tez mi się to nie bardzo podoba! kurcze to ja tez mam ostatnią z 13.09.2009 otrzymaną jeszcze od matama. Proszę o podesłanie aktualniejszej edycji. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 09.02.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Orientujecie sie gdzie mogę kupić podkłady kolejowe?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts