Micmisio 24.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Poszukuję solidnego gościa co zrobi przyłącze wod-kan w Dobrej. Jaki jest teraz u nas rozsądny koszt z materiałem? Rury są przy działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 24.06.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Polecam dwie osoby. Nazwiska moge przekrecic a namiarow juz nie posidam (padl mi telefon) :- Kobus - drozszy, ale przylacze wody zalatwi od reki w Goleniowei itp- Jacek Pracoń - fajny gosc z ktorym mozna wszytsko dobrze zalatwic. Zrobi wode, kanalize, deszczowke itp Obaj u mnie robili w Dobrej. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 24.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Poszukuję solidnego gościa co zrobi przyłącze wod-kan w Dobrej. Jaki jest teraz u nas rozsądny koszt z materiałem? Rury są przy działce. miesiąc temu w Dołujach za wode, deszczówkę, kan. sciekowa zapłaciłem 7.800 zł (w tym geodeta odbiory etc.) wszystkie media były w drodze przy działce cena była liczona od metra, ale nie pamietam ile za metr, pracę wykonywał Pan Piotr z listy - super gościu i fachowiec, jakby co moge przesłać tel na priv. pzdr Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 24.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 WITAMCzy możecie polecić mi dobrago, rzetelnego kierownika budowy, takiego który naprawdę dopilnuje mi budowy a nie tylko będzie wypełniał papiery. Z góry dzięki za wszystkie namiarypozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiatomek1719503162 25.06.2010 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Gdzie masz ta budowe ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 25.06.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Poszukuję solidnego gościa co zrobi przyłącze wod-kan w Dobrej. Jaki jest teraz u nas rozsądny koszt z materiałem? Rury są przy działce. Jeśli dobrze pamiętam, to w Dobrej polecali firmę POLDEK, oni uzbrajali wszystkie działki, więc podobno najszybciej można z nimi te sprawy załatwić, sami sobie też odbiory robią bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 25.06.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 No wbrew pozorom to nie jest dobre rozwiazanie. Bo po pierwsze sa drodzy, a po drugie skad wiesz jaka chale Ci odwala, jezeli nie bede sie bali odbioru ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 25.06.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 No wbrew pozorom to nie jest dobre rozwiazanie. Bo po pierwsze sa drodzy, a po drugie skad wiesz jaka chale Ci odwala, jezeli nie bede sie bali odbioru ? Fantom jest trochę racji w tym co mówisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 26.06.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Gdzie masz ta budowe ?????? W Szczecinie, osów pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRIAPOS 26.06.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Witam Miałbym prośbę o przesłanie listy. Do kogo mógłbym się zgłosić o jej przesłanie? Z góry dzięki Drodzy Forumowicze, czy Azalka rozsyłała już aktualną listę? Bo do mnie nie dotarła, a mam nadzieję, że może jakieś nowe kontakty będą na liście jeśli chodzi o wykonawców SSO. Chyba, że ktoś chce się tutaj na forum podzielić swoimi namiarami. Szukam ekipy na wrzesień, górale są pozajmowani w większości... Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.06.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Sluchajcie, gdzie mozna kupic jakies tanie drzwi wewnetrzne drewniane ? Bo jak na razie, wszystko co znajduje to rzad 2-2,5 tys zl Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 27.06.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 A może ktoś poratuje namiarami na Pana z traktorkiem i pługiem/bronami?Pan Bogdan z okolic Dołuj stwierdził, że na 400 - 500 m2 nie chce u się wyciągać sprzętu..... Ile płaciliście za przeoranie i zabronowanie działeczek???Pzdr. i z góry dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morka 27.06.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Chciałam się zapytać, czy ktoś z Was mógłby powiedzieć mi coś więcej o osiedlu Dolina Słońca? Muszę przeprowadzić się do Szczecina i przeglądając oferty trafiłam na okazyjne ceny właśnie na tym osiedlu. Ale jestem z innego miasta i nie wiem, czy w ogóle jest sens dzwonić i dowiadywać się o szczegóły. Wszystko wygląda bardzo ładnie, a jak z okolicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 27.06.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witam Wszystkich.CZY NIKT NIE MA GODNEGO POLECENIA KIEROWNIKA BUDOWY??? Proszę o namiary gdyż budowa niedługo rusza...pozdro i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 28.06.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Chciałam się zapytać, czy ktoś z Was mógłby powiedzieć mi coś więcej o osiedlu Dolina Słońca? Muszę przeprowadzić się do Szczecina i przeglądając oferty trafiłam na okazyjne ceny właśnie na tym osiedlu. Ale jestem z innego miasta i nie wiem, czy w ogóle jest sens dzwonić i dowiadywać się o szczegóły. Wszystko wygląda bardzo ładnie, a jak z okolicą? Teren podmokły, potencjalnie zalewowy. Chyba będzie dwa lata temu jak tam zalało na wiosnę. Dlatego ceny okazyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 28.06.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Sluchajcie, gdzie mozna kupic jakies tanie drzwi wewnetrzne drewniane ? Bo jak na razie, wszystko co znajduje to rzad 2-2,5 tys zl Fantom ja zamawiam drzwi drewniane u stolarza, koszt takich drzwi bedzie wynosil 1400zl, drzwi sosnowe, bejcowane na kolor jaki bede chcial, z szybami i oscieznica, bez klamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.06.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 ja zamawiam drzwi drewniane u stolarza, koszt takich drzwi bedzie wynosil 1400zl, drzwi sosnowe, bejcowane na kolor jaki bede chcial, z szybami i oscieznica, bez klamek. No to juz troszke lepiej. Dostalem namairy na sklepik w Pilchowie. Maja te drzwi : http://www.drzwilj.pl Jutro pojade i zerkne. Jakosciowo podobno dobre. Cenowo jeszcze nie wiem (tylko wiem, ze bejcowanie na dowolny kolor to rzad 300 zl). Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 28.06.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 A może ktoś poratuje namiarami na Pana z traktorkiem i pługiem/bronami?Pan Bogdan z okolic Dołuj stwierdził, że na 400 - 500 m2 nie chce u się wyciągać sprzętu..... Ile płaciliście za przeoranie i zabronowanie działeczek???Pzdr. i z góry dzięki za informacje ja w zeszlym ropku szukalem kogos w Dobrej i znalazlem - okazalo sie, ze jest jeden Pan "rolnik" z ciagnikiem i bronami. Za 1300 m2 wzial 500 zl, ale trwalo mu to chyba 6 tygodni od dnia kiedy sie zgodzil do dnia kiedy wykonal. Generalnie Ci prawdziwi rolnicy maja takie ciagniki i plugi, ze jak to mi powiedziano "ja nawet na Pana dzialce nie zawroce" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DO_RA 29.06.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam Grupę Szczecinską, jestem architektem wnętrz chętnie posłużę Państwu pomocą w zakresie szeroko pojętej architektury wnętrz. Jeżeli mają Państwo dylematy związane z wyposażeniem wnętrz, wszelkimi zabudowami regipsowymi, sufitami, rozmieszczeniem punktów świetlnych, układem posadzek, ścian działowych, kuchnią, łazienką itp. zapraszam na priv na pewno odpowiem na pytania. Zapraszam także do kontaktu mailowego [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ronin_Namor 29.06.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam, biuro nieruchomosci Magnolia buduje/sprzedaje szeregowce na Osowie. Czy ktos moglby mi cos podpowiedziec? Z gory dziekuje+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts