cyber455 26.09.2018 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Planujemy kuchnię i jednym z elementów który zaburza nam całokształt jest okap. Ale wiadomo, bez okapu nie można, bo zapachy z gotowania muszą gdzieś się ulataniach. Zastanawiamy się nad trzema opcjami: okapem rustykalnym, podszafkowym oraz sufitowym. Możecie polecić mi coś w tym zakresie? Jaki okap będzie spełniał dwie funkcje: wyglądu oraz efektywności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.09.2018 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2018 ja nie mam okapów, mam rekuperację i płytę indukcyjną. Okap dobiera się do stylu kuchni, wiec rustykalny okap w minimalistycznie nowoczesnej kuchni będzie pasował jak pięść do oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 26.09.2018 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Mam okap, rekuperację i płytę indukcyjną. Z okapu korzystam sporadycznie w zasadzie mogło by go nie być. To tak na marginesie a propos, że bez okapu się nie da . Wybór okapów jest tak ogromny, że można dopasować go do każdego stylu, są też chowane, których na co dzień nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 26.09.2018 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Teraz mam okap szafkowy nad indukcją. Jest schowany w szafce, więc go nie widać. Patrząc z przodu czy z boku, to jest niewidoczny, bo od dołu jest zlicowany z szafką. Polecam takie rozwiązanie, bo nie będziesz mieć dylematów jaki okap będzie pasował do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts