Smakor 29.09.2018 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Czy ktoś może poleci lampę sygnalizacyjną do bramy wjazdowej, która widoczna jest w dzień, w słońcu?Mam obecnie niebieską Came Dadoo... świetnie wygląda ale niestety nie w słoneczny dzień, widać światło dopiero z bliska. Zamówiłem też Nice ELDC, ale to samo, troszkę lepiej od Came ale nadal jest słabo w słoneczny dzień widoczna.Czy ktoś może coś polecić (lampę, która widać z odległości ok 50m, w słoneczny dzień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 29.09.2018 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Bez daszku w pełnym słońcu z 50m?????? Zapomnij.Dorobisz sprytny daszek nad lampą i każdą zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 22.10.2018 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 A ja mogę Ci polecić bez daszku Lampa sygnalizacyjna IRI.LAMP Beninca, świeci białym światłem. Jest bardzo dobrze widoczna w dzień i w nocy. Mam i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 25.10.2018 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 A ja mogę Ci polecić bez daszku Lampa sygnalizacyjna IRI.LAMP Beninca, świeci białym światłem. Jest bardzo dobrze widoczna w dzień i w nocy. Mam i jestem bardzo zadowolona. Widzę, że jest wersja pomarańczowa i biała. Pytanie która świeci mocniej/wyraźniej. Nie wiem czy przy tej pogodzi ebędę w stanie zweryfikować jasność czy lepiej poczekać do wiosny... Na zwrot tylko 14 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 01.11.2018 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Smakor, ja mam białą. Faktycznie, zawsze można spróbować, czy się sprawdzi, ew. zwrócić. Jeśli tylko masz na takie szczegóły czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts