Piotr.e.k 26.11.2021 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 to znaczy ze ten listopad u mnie (malopolskie) nie jest taki tragiczny; instalacja wystartowala w sobote (20.11.2021); moc nominalna 9.4; do dzisiaj wyprodukowała 61.6 kWh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viniu 26.11.2021 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Co Ty wiesz o słabości ? W lubuskim 14 nie mogę przeskoczyć. Mamy ciemny zimny rok... takie zajebiste ocieplenie klimatu To coś faktycznie słabo. Ja też lubuskie (Żagań) i na dzisiaj mam 24,2kwh/kwp, wiec tragedii nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom.pk 26.11.2021 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Malopolska 40kWh/kWp myślałem ,że fatalnie, ale widzę ,że nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dymmek 27.11.2021 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 18kwh z kwp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 27.11.2021 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 45kwh z 1kwp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 27.11.2021 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) to znaczy ze ten listopad u mnie (malopolskie) nie jest taki tragiczny; instalacja wystartowala w sobote (20.11.2021); moc nominalna 9.4; do dzisiaj wyprodukowała 61.6 kWh Nooooooooooooo faktycznie jest się czym chwalić Kolega @JTKirk ma 34kWh/kW a ty masz 6,55kWh/kW . No no naprawdę jest szał. Edytowane 27 Listopada 2021 przez -voymar- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 27.11.2021 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Do dziś 405kWh/ 40,66kWh/kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.11.2021 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Nooooooooooooo faktycznie jest się czym chwalić Kolega @JTKirk ma 34kWh/kW a ty masz 6,55kWh/kW . No no naprawdę jest szał. Odpuść sobie, człowieku. Ma instalację od tygodnia.... I jakoś nie zauważyłem, żeby czymś się chwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 27.11.2021 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) Odpuść sobie, człowieku. Ma instalację od tygodnia.... I jakoś nie zauważyłem, żeby czymś się chwalił. Bo nie wie o czym pisze. Ot cała prawda Nie do ciebie piją nie wyciągaj szy.... Ty wszędzie widzisz tylko zło co by nie pisać .Skoro nie [pojmujesz mojej tezy to choć nic nie pisz. PRZECZYTAJ TO--- CO KOLEGA NAPISAŁ Cyt.to znaczy ze ten listopad u mnie (malopolskie) nie jest taki tragiczny; instalacja wystartowala w sobote (20.11.2021); moc nominalna 9.4; do dzisiaj wyprodukowała 61.6 kWh A teraz to---- Nooooooooooooo faktycznie jest się czym chwalić Kolega @JTKirk ma 34kWh/kW a ty masz 6,55kWh/kW . No no naprawdę jest szał. Czy widzisz różnicę w zapisie????? Edytowane 27 Listopada 2021 przez -voymar- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 27.11.2021 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Odpuść sobie, człowieku. Ma instalację od tygodnia.... I jakoś nie zauważyłem, żeby czymś się chwalił. Chcesz dyskutować to odnoś się do tego: Do dziś 405kWh/ 40,66kWh/kW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.11.2021 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Bo nie wie o czym pisze. Ot cała prawda Nie do ciebie piją nie wyciągaj szy.... Ty wszędzie widzisz tylko zło co by nie pisać .Skoro nie [pojmujesz mojej tezy to choć nic nie pisz. PRZECZYTAJ TO--- CO KOLEGA NAPISAŁ Cyt.to znaczy ze ten listopad u mnie (malopolskie) nie jest taki tragiczny; instalacja wystartowala w sobote (20.11.2021); moc nominalna 9.4; do dzisiaj wyprodukowała 61.6 kWh A teraz to---- Nooooooooooooo faktycznie jest się czym chwalić Kolega @JTKirk ma 34kWh/kW a ty masz 6,55kWh/kW . No no naprawdę jest szał. Czy widzisz różnicę w zapisie????? Po co (jak zwykle idiotycznie) komentujesz czyjeś wpisy ? Kolega podał to, co mógł po tygodniu podać. Jest to niemiarodajne, ale za miesiąc będzie miał pełne wyniki. Ale nie - ty jak zwykle musisz się dowartościować: "No no naprawdę jest szał." Żałosne koro nie [pojmujesz mojej tezy to choć nic nie pisz. Myślę, że tu mało kto pojmuje taki pokręcony tok myślenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedowiarek 27.11.2021 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Skoro nie [pojmujesz mojej tezy to choć nic nie pisz. teza 1. «założenie, które ktoś zamierza udowodnić» 2. «w dialektyce Hegla: pierwszy etap trójfazowego rozwoju rzeczywistości» 3. «w utworze literackim: idea, przesłanie» 4. log. «założenie, twierdzenie wymagające dowodu» 5. mat. «część twierdzenia, której przy danych założeniach należy dowieść» Bo nie wie o czym pisze. Ot cała prawda I vice versa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 27.11.2021 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) . Edytowane 28 Stycznia 2022 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 27.11.2021 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Tezą @-voymar- jest to że o instalacjach PV może pisać tylko ten który sobie taką instalację dał zainstalować 6 lat temu. Inni, to śmieszni udzie którzy niczego nie rozumieją. Masz rację, to jest żałosne. Tak jak napisałeś to śmieszni udzie którzy niczego nie rozumieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 27.11.2021 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Po co (jak zwykle idiotycznie) komentujesz czyjeś wpisy ? Kolega podał to, co mógł po tygodniu podać. Jest to niemiarodajne, ale za miesiąc będzie miał pełne wyniki. Ale nie - ty jak zwykle musisz się dowartościować: "No no naprawdę jest szał." Żałosne Myślę, że tu mało kto pojmuje taki pokręcony tok myślenia.... Dla ciebie i twych Pryncypałów podawanie uzysków czy to tygodniowych czy innych jest tym samym co Uzyski z 1kWp A wlaśnie o tych z 1kWp toczyła się rozmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 27.11.2021 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 teza 1. «założenie, które ktoś zamierza udowodnić» 2. «w dialektyce Hegla: pierwszy etap trójfazowego rozwoju rzeczywistości» 3. «w utworze literackim: idea, przesłanie» 4. log. «założenie, twierdzenie wymagające dowodu» 5. mat. «część twierdzenia, której przy danych założeniach należy dowieść» I vice versa. Tu już nie ma co odpisywać--- Pycha się ujawnia ABY tylko zrobić haje masz zwolenników 2 do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.11.2021 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Dla ciebie i twych Pryncypałów podawanie uzysków czy to tygodniowych czy innych jest tym samym co Uzyski z 1kWp A wlaśnie o tych z 1kWp toczyła się rozmowa. za SJP pryncypał: zwierzchnik, często będący jednocześnie właścicielem zakładu Otóż informuję Cię, że ani @stos, ani @niedowiarek nie są moimi zwierzchnikami, ani tym bardziej właścicielami zakładu w którym pracuję. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, używasz słów, których znaczenia nie znasz, słowem - popracuj trochę nad komunikacją w formie pisanej, bo zaczynasz wypadać dość zabawnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-voymar- 27.11.2021 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 za SJP pryncypał: Otóż informuję Cię, że ani @stos, ani @niedowiarek nie są moimi zwierzchnikami, ani tym bardziej właścicielami zakładu w którym pracuję. Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, używasz słów, których znaczenia nie znasz, słowem - popracuj trochę nad komunikacją w formie pisanej, bo zaczynasz wypadać dość zabawnie... Forum to taka nasza firma w której siedzimy więc Pryncypał jest na miejscu KONIEC bo wam właśnie trzem to odpowiada hejtowanie i z byle czego robienie zadymę. Byle tylko pisać Nie jest ważne że dyskusja tyczyła się uzysków z 1kWh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 27.11.2021 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Forum to taka nasza firma w której siedzimy więc Pryncypał jest na miejscu [..] I w tym momencie uznałem, że nie warto dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stos 27.11.2021 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 (edytowane) . Edytowane 28 Stycznia 2022 przez stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts