damdamw 30.09.2018 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Witajcie. Problem potężny, w każdym razie dla mnie. Moja bateria po jakichś 15-16 latach odmówiła posłuszeństwa. Woda zaczęła lecieć spod uchwytu. Odkręciłem go zatem i postanowiłem wymienić głowicę. Zonk po wyjęciu-nie mogę znaleźć takiego samego wkładu, a te które znalazłem w sklepach za nic nie pasują do baterii. Rozwiązałbym sprawę wymieniając baterię, ale wszystkie baterie w łazience (4) mam z tej samej serii i wyglądałoby to okropnie. Macie jakieś pomysły jak wyjść z tej opresji? Z góry dzięki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.09.2018 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Niska fi40 nie pasuje? W którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damdamw 30.09.2018 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Na wysokość za każdym razem za dużo. +/- jakoś o centymetr. Co na to poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.09.2018 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Na wysokość za każdym razem za dużo. +/- jakoś o centymetr. Co na to poradzić? A to czerwone wystaje na 3mm tylko? Na zdjęciu wygląda na jakiś centymetr i bardzo podobnie co do wymiarów do tego: Centymetr jest za długa tylko dźwignia, czy obudowa nie pozwala na wkręcenie pierścienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damdamw 01.10.2018 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 To czerwone wystaje na jakieś pół centymetra. Moja głowica jest o centymetr krótsza od standardowej 65mm na długość-wadzi i dźwignia, i obudowa, która nie pozwala wkręcić pierścienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts