Pola19 01.10.2018 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Czy ktoś z Was wie jaki efekt światła da czarna lampa sufitowa? chodzi o to, że wnętrze lampy jest czarne. Czy przy opcji zamontowania tradycyjnej żarówki z jasnym światłem czarne wypełnienie lampy nie stłumi światła? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.10.2018 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2018 stłumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariolka101 15.05.2019 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 (edytowane) Może na tej stronie znajdziesz jakieś przydatne informacje :spam:ja poczytałem trochę i mi się przydało w trakcie remontu Edytowane 15 Maja 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts