karikus 07.10.2018 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Witam. Pragniemy z moją Panią zabudować część balkonu za pomocą kratki balkonowej oraz jakiegoś pnącza. Strona północno-wschodnia, od godziny ok. 12.00 ciemna. Nie chcemy kwiatków tylko liście, fajnie jakby z jakimś jasnym akcentem i żeby wytrzymały zimę. Co polecacie?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.10.2018 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 winobluszcz Star Showers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karikus 07.10.2018 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Właśnie o coś takiego mi chodziło. Szkoda, że zrzuca liście na zimę (chodzi o sąsiadów z wyższego piętra na przeciwko mojego bloku), ale najwyżej posadzimy ją razem z bluszczem, który ponoć nie gubi liści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.10.2018 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Bluszcz może nie przeżyć w donicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts