Any750 11.10.2018 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Witam, mam problem z aranżacją salonu z aneksem o wielkości 18m2. Chciałabym funkcjonalnie rozmieścić kuchnię i w jakiś sposób oddzielić ją od salonu. Myślalam o zrobieniu kuchni w kształcie litery U, ewentualnie L, ale również chciałabym aby zmieścił się tam stół, kanapa... nie wiem czy jest to w ogóle możliwe. 1.Projekt i wymiary : Projekt dewelopera 2.Myślę o czymś takim Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.10.2018 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 wersja nr 2 da wrażenie większej przestrzeni, ale bardziej narzuca kuchenny wygląd całemu pokojowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.10.2018 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Aktualny liniowy układ sprawia, że kuchnia jest bardziej „schowana” i dyskretna. Zrobienie jej w kształcie litery L przyniesie efekt odwrotny od oczekiwanego… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwier.m 04.11.2018 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Proponuję rozważyć zachowanie aktualnego układu, pozwoli to na oddzielenie trochę przestrzeni kuchennej od salonowej, a o ile dobrze zrozumiałem intencje o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts