ufbufkruf 12.10.2018 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Pod koniec sierpnia miałem zamontowane szambo 10m3 z pokrywą najazdową. Ponieważ niedługo zaczniemy używać wody w domu postanowiłem wejść do zbiornika i sprawdzić finalnie jego szczelność (czy nie podciekły wody gruntowe). Gdy byłem już w środku odkryłem że górna płyta jest popękana. Po szambie nic nie jeździło. Z dodatkowych informacji szambo jest 1,5 metra po ziemią. Czy powinienem się tym przejmować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 12.10.2018 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Chcesz dzieciaki łowić z szamba jak się płyta załamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufbufkruf 19.02.2019 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2019 Sprawa cały czas jest w toku. W styczniu dostałem zapewnienie, że płyta zostanie wymieniona jak tylko pogoda pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts