Murator1987 17.10.2018 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Cześć. Mam z odzysku 4 kamery. Takie jak na stacjach. Chciałem je zamontować. Tylko co potrzebuje żeby odbierać obraz na telefonie? Centrala, router? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 18.10.2018 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 na zdrowy rozum to trzeba sygnał czyms wysłać więc potzreba je synchronizować z routerem w domu ktory udostepni ci obraz w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 18.10.2018 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Cześć. Mam z odzysku 4 kamery. Takie jak na stacjach. Chciałem je zamontować. Tylko co potrzebuje żeby odbierać obraz na telefonie? Centrala, router? Mam samochód. Nie odpala. Co zrobić aby dojechać do Radomia? Paliwo? Zapłon? Stacyjka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 18.10.2018 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Mam samochód. Nie odpala. Co zrobić aby dojechać do Radomia? Paliwo? Zapłon? Stacyjka? Zezłomuj tego dziada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 18.10.2018 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Lepiej kupić system 4 kamer wi-fi z centralą ( w formie dużego routera) umożliwiającą połączenie z komputerem, tv itd. Zapisującą, wysyłającą obraz na komórkę za pomocą dedykowanej aplikacji. Taki zestaw bez dysku twardego można kupić za 1350zł. Widziałem jak działa, sam na pewno w narożnikach domu wystawię 4 przewody. Zastanawiam się czy jest mi taki system potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 18.10.2018 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Zapewne to kamery analogowe CCTV i żeby mieć obraz w telefonie potrzebujesz rejestrator LAN z obsługą takich kamer. Obraz musi być przetworzony z analoga na cyfrówkę i przesyłany przez rejestrator po wifi lub przez net i odebrany przez telefon za pomocą jakiejś dedykowanej aplikacji. Poszukaj na alle rejestratorów CCTV np od Dahua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vascode 01.11.2018 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Lepiej kupić system 4 kamer wi-fi z centralą sam na pewno w narożnikach domu wystawię 4 przewody. to po ci "kamera" z wifi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 01.11.2018 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 to po ci "kamera" z wifi? Może chce kamery na prąd? IMO wygodniej POE. WiFi można zakłócać i nie będziesz wiedział, czy to kamerka straciła zasięg, czy ktoś się dobiera do skarbów na monitorowanym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MediTs 08.12.2018 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 W tym wypadku należy zastosować prosty rejestrator CCTV połączony z domową siecią. Największy problem może sprawić skonfigurowanie dostępu do kamer z zewnątrz (np. z telefonu). Specjalista nie będzie miał z tym najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts