robertł 19.10.2018 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 (edytowane) Cześć, chciałbym Was zapytać o Wasze doświadczenia z szafkami RTV. co z biegiem lat wydaje się bardziej praktyczne w użytkowaniu? mebel z litej deski, fornirowany czy z mdf? czy są jakieś konkretne wymiary na które warto zwrócić uwagę? mebel na wysokich nóżkach czy zawieszony na ścianie itd. Jestem ciekawy Waszych opinii. Aktualnie urządzam mały salon i poważnie myślę nad taką opcją bo wydaje mi się praktyczna i bezpieczna jeśli chodzi o styl. Lubie prostotę, ale gust wiadomo każdy ma inny. Pozdrawiam Edytowane 19 Października 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 19.10.2018 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Przerobiłam różne wersje szafek rtv. Na ten moment uważam, że najlepsza to wiszący telewizor, a pod nią szafka wisząca. Wygodnie się wtedy odkurza pod szafką i pokój też optycznie wydaje się większy, bo widać więcej podłogi.Co do materiału, z którego miałaby by być szafka, to już indywidualna kwestia. Najpraktyczniejszy to mdf. Drewno i fornir zmieniają z czasem barwę na ciemniejszą od pierwotnej wersji. Natomiast wymiary dobierz pod wielkość pokoju, ściany, sąsiednich szafek, tego co chcesz chować w tej szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banned 26.10.2018 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Wisząca albo cos na styl takich panelowych mebli pod tv - widziałem fajne designerskie w salonach agata. Raz ze o dobrze wyglada, a dwa tak jak piszecie chyba sa najbardziej praktycznie. Dodatkowo w środku jest taki specjalny panel, który umożliwia także zarządzanie kablami i poprowadzenie każdego kabla własną ścieżką, wiec pozniej nie ma problemu ze jeden nachodzi na drugi i wszystko sie ze sobą plącze itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 26.10.2018 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Tylko wiszące ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts