niktspecjalny 19.10.2018 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Zaczynamy? Czy tchórzysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.10.2018 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Zaczynamy? Czy tchórzysz ? Tutaj masz odpowiedź "Tradycyjny Rewolucjonisto" https://forum.muratordom.pl/showthread.php?93759-KULINARIA&p=7723182#post7723182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.10.2018 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Nie znając jeszcze odpowiedzi Guru z Kulinariów"mimo wszystko jadę do sklepu po produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.10.2018 04:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 (edytowane) Produkty.Jeszcze ciut brak ale zamysł jest.Zrobię zupę (jeszcze nie wiem jaką ale na pewno zrobię łazanki z kapustą i pieczarkami z dodatkiem szponerkowej smażonki z cebulą szalotką białą.To preludium dopóki nie podejmie rękawicy. "przyjąć wyzwanie dawniej: Ten pierwszy - wyzywający na pojedynek bo go znieważono , zdejmował rękawice uderzał w twarz i jeśli ten drugi nie był tchórzem (tak jak Paul) ,to podnosił ją by przyjąć wyzwanie." Edytowane 21 Października 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.10.2018 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 (edytowane) Produkty spontan jak już pisałem chcę zrobić j/w. i to mi Państwo wybaczcie.W pojedynku będzie mi myślami towarzyszył mój wspaniały mentor ,wspaniały człowiek ,który zasłużył się dla dobra kultury kulinarnej, tak dla kultury.To cudowny dar. Nostalgicznie się zrobiło.Ale najpierw produkty. Jeszcze jedno.Jadę na grzyby choć ponoć nie ma bo za sucho.Będą dodatkiem jak oczywiście nazbieram.Ale najpierw P.Paweł !!!!!!!!!!! "za oknami świta widać ,że rozkwita.................." rosną grzyby z prawej z lewej będą też itd. Edytowane 21 Października 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.10.2018 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Czekam ,aż wstanie. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0clapping.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2018 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Produkty spontan jak już pisałem chcę zrobić j/w. i to mi Państwo wybaczcie.W pojedynku będzie mi myślami towarzyszył mój wspaniały mentor ,wspaniały człowiek ,który zasłużył się dla dobra kultury kulinarnej, tak dla kultury.To cudowny dar. Nostalgicznie się zrobiło. ... ... Co jakiś czas masz "nawroty" https://forum.muratordom.pl/showthread.php?93759-KULINARIA&p=7658663&viewfull=1#post7658663 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.10.2018 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 U misiów o małym rozumku,zagubiona jedyna komórka odbija sie od ścian czaszki co powoduje "imperatyw działania", jak mawia Wóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 21.10.2018 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 U misiów o małym rozumku,zagubiona jedyna komórka odbija sie od ścian czaszki co powoduje "imperatyw działania", jak mawia Wóc. U niewierzących nawet ta jedna nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.10.2018 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 U misiów o małym rozumku,zagubiona jedyna komórka odbija się od ścian czaszki co powoduje "imperatyw działania", jak mawia Wóc. E gościu wypad stad do epidemiologicznej sekty.Tam mendź ,a nie tu siejesz defetyzm i to moją.Wyglądasz jak idź stad.http://emoty.blox.pl/resource/violentsmiley010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.10.2018 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Co jakiś czas masz "nawroty" https://forum.muratordom.pl/showthread.php?93759-KULINARIA&p=7658663&viewfull=1#post7658663 Dobrze ci pokazał.Pamiętaj jesteś zwykłym tchórzem nic ci już nie pomoże.Chciałem dobrze by starły się kulinarne poglądy.Ten wyrafinowany i ten prosty.Nie chciałeś szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 21.10.2018 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 E gościu wypad stad do epidemiologicznej sekty.Tam mendź ,a nie tu siejesz defetyzm i to moją.Wyglądasz jak idź stad.http://emoty.blox.pl/resource/violentsmiley010.gif ...a nawet "jak skocz po pryte", NS, czaisz o co kaman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2018 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Dobrze ci pokazał.Pamiętaj jesteś zwykłym tchórzem nic ci już nie pomoże.Chciałem dobrze by starły się kulinarne poglądy.Ten wyrafinowany i ten prosty.Nie chciałeś szkoda. Gratuluję pierwszego miejsca na podium Kulinarny Tradycyjno - Rewolucyjny Miszczu Wszechczasów Kiedy zaproponujesz następny pojedynek ? ... może po ukończeniu już swego obiecanego ponad rok temu dzieła "kulinarnych wariacji" https://forum.muratordom.pl/showthread.php?335335-Tu-powstaje-forumowa-kiążka-z-wariacjami-kulinarnymi-NS-na-potrzeby-Forum-Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.10.2018 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Gratuluję pierwszego miejsca na podium Kulinarny Tradycyjno - Rewolucyjny Miszczu Wszechczasów Kiedy zaproponujesz następny pojedynek ? ... może po ukończeniu już swego obiecanego ponad rok temu dzieła "kulinarnych wariacji" https://forum.muratordom.pl/showthread.php?335335-Tu-powstaje-forumowa-kiążka-z-wariacjami-kulinarnymi-NS-na-potrzeby-Forum-Muratora No niestety musisz to wziąć na klatę.Nie podjąłeś rękawicy wyłgałeś się inwektywami i nadal jadem kujesz..Tak przegrała twoja stara ambicja,nachalność i szowinizm.Tchórzowi nie powinienem już odpowiadać , a łazanki wyszły z tym szponderkiem zarąbiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2018 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 No niestety musisz to wziąć na klatę.Nie podjąłeś rękawicy wyłgałeś się inwektywami i nadal jadem kujesz..Tak przegrała twoja stara ambicja,nachalność i szowinizm.Tchórzowi nie powinienem już odpowiadać , a łazanki wyszły z tym szponderkiem zarąbiste. W odpowiedzi posłużę się cytatem: "U misiów o małym rozumku,zagubiona jedyna komórka odbija sie od ścian czaszki co powoduje "imperatyw działania" ..." Jesteś z tych misów, misiem największym Raz jeszcze gratuluję "zwycięstwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.10.2018 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 W odpowiedzi posłużę się cytatem: "U misiów o małym rozumku,zagubiona jedyna komórka odbija sie od ścian czaszki co powoduje "imperatyw działania" ..." Jesteś z tych misów, misiem największym Raz jeszcze gratuluję "zwycięstwa" No wypluj się ,ubliżaj i kąsaj jadem.Czym jeszcze zaskoczyć może publiczność człowiek bez zasad i honoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2018 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 (edytowane) No wypluj się ,ubliżaj i kąsaj jadem.Czym jeszcze zaskoczyć może publiczność człowiek bez zasad i honoru. ... powiedział człowiek z zasadami (i swoistym poczuciem) honoru (... a może humoru) ... "żenua" ps - ... Nie podjąłeś rękawicy wyłgałeś się inwektywami i nadal jadem kujesz... Kuj jad póki gorący Edytowane 21 Października 2018 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.10.2018 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 ... powiedział człowiek z zasadami (i swoistym poczuciem) honoru (... a może humoru) ... "żenua" ps - Kuj jad póki gorący To i w jaki sposób interpretujesz moje przepisy świadczyć tylko może o twoim wychowaniu.Zawsze mnie prowokujecie opisując nieprawdę podpierając się przy tym bardzo ohydnym i wulgarnym językiem. Tak zawsze się to od was zaczyna.Żółty błazen zaczyna 60 - latek kończy. Papużki nierozłączki. Przesadzacie ale najważniejsze w tym twoim honorze jest to ,że nie miałeś już tu na FM racji bytu obrażając się na starą Redakcję do odejścia z FM włącznie.Jesteś takim samym użytkownikiem FM jak i ja i nie masz prawa do wielu wpisów jakich tu dokonujesz.To twoje i żółtego okropne choróbska..Czas na zmiany by pokazać kim jesteś.Zrobię to.:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 22.10.2018 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Co tam proponujesz jeszcze w pojedynku, może tatar z kurczaka? Tak jak niedawno serwowałeś bodajże swojej rodzinie, obyło się bez szpitala? Całe szczęście.Może jeszcze popracuj trochę (nawet więcej niż trochę) nad wiedzą i umiejętnościami, zanim jakiegokolwiek prawdziwego kucharza wywołasz na pojedynek. Szczerze mówiąc, to podróżuję dość często po kraju i zawsze mam obawy, czy nie rozchoruję się po daniach obiadowych serwowanych przez nibykucharzy. Jest coraz lepiej, rzadko zdarzają się sensacje, ale obawa pozostała. Gdy zechcę naprawdę dobrze zjeść na mieście, to mam kilka upatrzonych dobrych knajpek w okolicy, potrafią gotować. Albo sam biorę się do roboty, dbając przede wszystkim o jakość produktów, jakimiś parówkami czy a'la truflowymi smakami nie jestem zainteresowany. Nie czuję się na siłach stawać w szranki z kucharzami o wieloletnim doświadczeniu, choć słyszę częste pochwały od moich gości.Popracuj nad warsztatem, bo Twoje prezentacje to żenada i kompromitacja prawdziwego kucharzenia. Choć czasem coś potrafisz, chyba jakieś sushi ostatnio pokazałeś, całkiem dobrze wyglądały, czyli możesz. Chyba że to nie Twoje przygotowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.10.2018 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Co tam proponujesz jeszcze w pojedynku, może tatar z kurczaka? Tak jak niedawno serwowałeś bodajże swojej rodzinie, obyło się bez szpitala? Całe szczęście. Może jeszcze popracuj trochę (nawet więcej niż trochę) nad wiedzą i umiejętnościami, zanim jakiegokolwiek prawdziwego kucharza wywołasz na pojedynek. Szczerze mówiąc, to podróżuję dość często po kraju i zawsze mam obawy, czy nie rozchoruję się po daniach obiadowych serwowanych przez nibykucharzy. Jest coraz lepiej, rzadko zdarzają się sensacje, ale obawa pozostała. Gdy zechcę naprawdę dobrze zjeść na mieście, to mam kilka upatrzonych dobrych knajpek w okolicy, potrafią gotować. Albo sam biorę się do roboty, dbając przede wszystkim o jakość produktów, jakimiś parówkami czy a'la truflowymi smakami nie jestem zainteresowany. Nie czuję się na siłach stawać w szranki z kucharzami o wieloletnim doświadczeniu, choć słyszę częste pochwały od moich gości. Popracuj nad warsztatem, bo Twoje prezentacje to żenada i kompromitacja prawdziwego kucharzenia. Choć czasem coś potrafisz, chyba jakieś sushi ostatnio pokazałeś, całkiem dobrze wyglądały, czyli możesz. Chyba że to nie Twoje przygotowanie? Odpowiem Ci tak.Nie czytaj jeśli nie rozumiesz , a jeśli przeczytałeś nie interpretuj ponieważ źle wychodzisz w takiej spontanicznej scenerii nie znając i nie rozumiejąc co tu się miało wydarzyć.Czy gdzieś brałeś udział w dyskusjach na tematy kulinarne.Skoro napisałeś tą odezwę to niestety nie .Wiesz co zrobiłeś?.Obudziłeś demony.Zupełnie niepotrzebnie .Popatrz do czego doprowadza niezrozumienie puenty tego i innych topików.Tylko przeszedłeś obok tego wątku nieobojętnie choć nie dotyczy to Ciebie. Nierób tego ale popatrz co się zaraz stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.