jajmar 24.10.2018 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Za to i w projektach, i w realizacjach powtarzają się podstawowe, bezkosztowe błędy jak np. Budowa ścian szczytowych bez pozostawienia miejsca na termoizolację poziomą,. O trafileś, mowiłem wykonawcy i inwestorowi jak to zrobić, szkicowałem kiwali głowami , ale nie jestem wstanie stać nad kimś non stop tym bardziej jak pojawia sie an budowie jak am chwile wolnego na innej. Chyba nie musze kończyć że wykonali po swojemu czyli nie ma ocieplenia............ No cóż. Koszt żaden zysk w przyszłości ewidentny. Ja jako kierownik nie mogę wywlić ekipy bo to kolega inwestora, zgodnośc z projektem jest więc niby wszystko gra. Żeby nie było przy probie zrobienia stropu po swojemu położyłem dziennik budowy i zapytałem czy robi zgodnie z projektem czy po swojemu jak po swojmu wpisuje rezygnacje z bycia kierownikiem...........poskutkowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libra100 28.10.2018 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2018 "różnice poziomów między ogrzewanym garażem i powierzchnią mieszkalną z podłogówką i pięknym mostkiem do gruntu" Kaizen, możesz rozwinąć laikowi? Jeśli dobrze rozumiem, to sytuacja kiedy masz i w garażu podłogówkę i w domu? Czy rodzaj grzania w garażu nie ma znaczenia? I sytuacja dotyczy również garażu nieogrzewanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 28.10.2018 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2018 domu? Czy rodzaj grzania w garażu nie ma znaczenia? I sytuacja dotyczy również garażu nieogrzewanego? Masz przekrój takiego schodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts